Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със спирачките offroad?!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Проблем със спирачките offroad?!

    Първоначално публикуван от Totko Преглед на мнение
    Защо 48 по Цариградско? "20-40% над официално разрешената" е нещо като 105 км/ч примерно, при разрешена 80. Ясен просто съветва да свалиш да кажем 10 км/ч и да си джиткаш, а всъщност това е и скоростта на останалия трафик. Пак може да е малко над 80 ма се тая. То и без това километража показва с 5 км/ч повече на маса автомобили.
    Щото ракията седи мирна само в шишето....Обикновено хората пишат,че скоростта трябва да се намалява и съм прочел по инерция...
    Виден столичен ихтиолог

    Коментар


    • От: Проблем със спирачките offroad?!

      Малко като лудите - Сам питам, сам си отговарям.
      Беше ми направило впечатление, че английската версия на User Manual-a е доста по дебела от българската, но все не ми оставаше време да видя защо. Е вече знам. Българоезична е доста орязана.
      Ето какво пише в англоезичната версия:
      Табличка - DSTC - включва TC, SC и AYC. Първите две са ясни, но последното не бях чувал. Зачетох се:
      Active Yaw Control – (AYC) The Active Yaw Control function automati- cally brakes one or more wheels to stabilise the car in the event of a skid. If the brake pedal were to be depressed in this situation, it would feel more rigid than usual and a pulsing sound would be heard. The AYC function is always active and cannot be deactivated.
      (Active Yaw Control - ( AYC ) ActiveYaw Control функция автоматично активира спирачките на едно или повече колела за стабилизиране на автомобила в случай на подхлъзване . Ако спирачният педал се налага да бъде натиснат в тази ситуация , той ще се чувства по-твърд от обичайното и ще бъде чут пулсиращ звук. Функцията AYC е винаги активна и не може да се деактивира .)
      До колкото схващам, това чудо е нещо като АBS ...

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X