Дааааа......проблема с резервната е серозен! Тези 4х2 са с по-тесни мостове и джантите са им силно изнесени навън. Много трудно ще се намери нещо подходящо. Аз имам доста джанти за Шевролет, но трябва да се види с кои мостове точно е тоя. Мога да ти пусна жокара, че стават джанти от БМВ, но дали ще намериш толкова силно изнсени навън........Абе обади се като идваш в София. Ще измислим нещо.
Тази "фабрична", полска газова я хвърли където хора не минават, че може да се излъже и да я вземе някой. Слагаш нормален изпарител Ловато за 80-100 лв. нов и работата заспива. Изхвърли и всичката там електроника. От опит заявявам, че с обикновенна газова работи по-добре отколкото с газов инжекцион!
Тази "фабрична", полска газова я хвърли където хора не минават, че може да се излъже и да я вземе някой. Слагаш нормален изпарител Ловато за 80-100 лв. нов и работата заспива. Изхвърли и всичката там електроника. От опит заявявам, че с обикновенна газова работи по-добре отколкото с газов инжекцион!
Тоя твой опит го знаем, после на Гранда досложих още десет неща дето твоите газаджии си ги бяха спестили. Като не могат да направят нещо не значи че е лошо. Та полската газова я изхвърли наистина, но ако имаш пари за нещо хубаво слагай него - ще ти спести много нерви после при експлоатация. Ако ли не - давай както вика disem, но бъди готов на по-висок разход и тн...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
а бее имам си аз ено на ум още от едно фордче - прегаждани работи 95% не стават ... коалта е направена на бензин ние да пестим някоия стотинка аре сега газ утре метан... в др ден някои изпарител скъсал мембраната на магистралата...и за капак изгоряло копчето за превклучване та разпъваи кабели и кви ли не мостове да се прибера пфуу спомени....
Тоя твой опит го знаем, после на Гранда досложих още десет неща дето твоите газаджии си ги бяха спестили. Като не могат да направят нещо не значи че е лошо. Та полската газова я изхвърли наистина, но ако имаш пари за нещо хубаво слагай него - ще ти спести много нерви после при експлоатация. Ако ли не - давай както вика disem, но бъди готов на по-висок разход и тн...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
И на двете споменати коли съм си слагал сам газовите. Ако се опитваш нещо да ме обиждаш или критикуваш, ще кажа само че съм си ги правил така както на мен ми харесва. Това че ти имаш различни виждания е приложимо само при твоите коли - там прави каквото на теб ти харесва.
Коментар