Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet s10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Chevrolet s10

1. Това НЕ е 1998г. Гаранция!
    2. Двигатела не е 2.5 а 2.2 - Исузо.
    3. Макс. цена за това изпълнение не трябва да е над 10000 лв.

Друго какво те интересува?

Коментар

колата е в атокъща - на табелата - заводска газ,хидравлика,клима,централно,1998 година същата е като на снимката само че лилава със същата маска отпред е и пише че мотора е 2.5 питах го 10 пъти каза 2.5 нищо за исузу не ми каза...
      S10 & Frontera

Коментар

сега преговаряме да я даде за 6000 лв маи ще клекне...
        S10 & Frontera

Коментар

как да разбера коя година е каде са и табелите... като отворим капака ще гледам двигателя каде да гледам за табелки с годината има изобщо?
          S10 & Frontera

Коментар

Виж VIN-а един код от букви и цифри под предния прозорец отпред отляво на табелка на таблото е.
            Като го дешифрираме ще си каже всичко.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

За 6000 лв. я взимай веднага! Колата е много здрава. Не е 1998 г. със сигурност. Ако се намира в София, знам я.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                За 6000 лв. я взимай веднага! Колата е много здрава. Не е 1998 г. със сигурност. Ако се намира в София, знам я.
                Абе да не си пуснал твоят за продажба тихомълком бре? Щот и твоя е лилав
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

добре заемам се с кода но имам и други задачи така че ще ми отнеме време дано не ме забравите...
                  S10 & Frontera

Коментар

Искам и аз такова Шеви за 6 бона

Колега ако го вземеш за 6 искаш ли един джип за 5 бона + доплащане колкото кажеш в разумните граници, сериозен съм ?

Много поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      Искам и аз такова Шеви за 6 бона

Колега ако го вземеш за 6 искаш ли един джип за 5 бона + доплащане колкото кажеш в разумните граници, сериозен съм ?

Много поздрави,
                      Жоре, не четеш внимателно - 4Х2

Коментар

Колега значи променям офертата предлагам страхотна джипка 4х4 + доплащане )

Ама доплащането вече няма да е с толкова много нули в Евро. най-много с 3

Поздрави,
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Жоре, не четеш внимателно - 4Х2
                          Е,и?Като му дадеш цЕлата газ излиза.С 90 мили от място.Това нали си го гледал? https://htftp.offroad-bulgaria.com/y...a%20robura.WMV
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            Колега значи променям офертата предлагам страхотна джипка 4х4 + доплащане )

Ама доплащането вече няма да е с толкова много нули в Евро. най-много с 3

Поздрави,
                            ми следващата седмичица вече ще е ясно дали ще го земам... но колега каква джипка предлагаш... щото аз иам големи исисквания наи вече за товарно помещение...
                            S10 & Frontera

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                              колега колата нее в софия в стара загора е а за годината коя ще е г/д
                              S10 & Frontera

Коментар

колеги някои знае ли нещо за номерата внесена е тука с транзитни маи... ако ли не с полски номера... преди година... не и е платено нищо... дали ще мога да я регистрирам че тука ми казват че в кат искали фактура от по предишния собственик...т.е от полша и без нея нямало начин да мина кат... иии да щях да забравя на табелата в кабианта с цената пише фактура ДДС... ам до колкото знам тя може да се източи само от фирма с оборот над 50к лева... или и това са ме излъгали пфф мн заплетена стана
                                S10 & Frontera

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X