Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet s10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Chevrolet s10

Здравеите пуснах темата в този раздел дано не греша...
    продават ми 1 шевролет s 10, 98година хидравлика, климатик, пикап е колата с фабрична газова уредба и въпросът мие някои има ли информация за модела мисля да я купя а до сега не съм карал американска машина,вигателя е 2.5 бензин на малко километри е,само ме спира че няма 4х4... някои ако има информация за модела ще съм мн благодарен и ако някои знае каде правят от тези пластмасовите (полипропиленови мисля) капаци за пикапите защото в стара загора за сега не съм намерил... така че предварително благодаря на всички отзовали се
    п.п колата ше се кара главно по асфалт така че липсата на 4х4 няма да е голям проблем а щом е пикап ест ще се товари
    и щях да забравя- как става регистрирането на колата защото е внесена от полша и не са сменени номерата и е с транзитните а стои вече 6 месеца в автокъща и какви документи трябват за да се регистрира защото един познат купи кола внесена от чужбина а липсвал някакав док. и не можаха да я регистрират в кат...
    S10 & Frontera

До: Chevrolet s10

това е същия модел но с др боя за сега нямам снимка на този в стара загора...
    Прикачени файлове
    S10 & Frontera

Коментар

Напиши на колегата disem - той има същия и един по-голям 4.3 4Х4, той ще ти помогне.
      Ето това е той:http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=1214
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

мерси за помощта
        S10 & Frontera

Коментар

някои да знае каде правят как и за колко капаците на пикапите...пластмасовите
          S10 & Frontera

Коментар

От моите наблюдения, този модел 2.5 е много икономичен като за този обем двигател. И разбира се е в пъти по-комфортен и удобен от всякакви японски аналози. Съответно е и сериозен работен кон, така че едва ли ще създава проблеми при експлоатация.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Sofeto Преглед на мнение
              някои да знае каде правят как и за колко капаците на пикапите...пластмасовите
              Искаш надстройката на каросерията отзад ли? По-добре помисли за някакъв брезент - ще се наложи да сложиш нещо обемисто и няма да се събере. Иначе питай Стефан за тези неща, той беше пускал някаква тема за тея глупости.

Коментар

аз имам идея да е на 2 части пластмасата с панти и да се дига някак... иначе това с брезента не ми допада мн... ще потърся мерси
                S10 & Frontera

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13714 Ето темата пусната от Стефан.
                  Поздрави
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

това е същия модел но с др боя за сега нямам снимка на този в стара загора...
                    може и да греша, но този на снимката е от преди фейслифта от '98, коя е десетата буква на вина, би трябвало да е W
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                      може и да греша, но този на снимката е от преди фейслифта от '98, коя е десетата буква на вина, би трябвало да е W
                      Не грешиш, преди фейслифта е След това е с по-други фарове и мигачи.

Коментар

да да тоя дето съм харесъл е със сащите фарове и мигачи... мисля 4е следващата година са със другата маска вече
                        S10 & Frontera

Коментар

да бе, знам, по случайност все още имам един такъв
                          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

а това за заводската газова... дали е заводска щото е от доло дето уж тр да е резервната гума (ако е от доло защото другаде не видях място) пък гумата я няма никва каде ще се тарси джанта мъка...
                            S10 & Frontera

Коментар

а това за заводската газова... дали е заводска щото е от доло дето уж тр да е резервната гума (ако е от доло защото другаде не видях място) пък гумата я няма никва каде ще се тарси джанта мъка...
                              Гаранция не е заводска. Аз знам само един автомобил с наистина заводска газова и той е Волво. Така че всичко е афтърмаркет. Важното е да е сложена както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X