Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet s10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Chevrolet s10

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Е,и?Като му дадеш цЕлата газ излиза.С 90 мили от място.Това нали си го гледал? https://htftp.offroad-bulgaria.com/y...a%20robura.WMV
    ем същия шеви е ем вашия маи няма гуми та затова маааааалко се позапъна ...
    S10 & Frontera

Коментар

Дай и номера на шасито и ще видим точно коя година е. Дай и някакви снимки да го видим.

Коментар

при първа вазм се заемам с вин номера и на шасито и снимки ест. поздрави на всички.
        S10 & Frontera

Коментар

всичката информация трабва да е на рамката на вратата на шофъора.
          То е като стикер, като отвориш вратата ще бъде в долната час под ключалката.
          ВИН номера ще ти каже всичко. Литрите са напечатани на двигателя мисля че от дясната страна под свщите.
          Не съм чувал досега шеви да прави газови уредби. Сигурно е слагана допълнително.
          Хубавото на тези пикапи е че са добри работни животни. Относително добро горене в сравнение със другите от същия клас. Лесно се правят, и частите са ефтини ( тука в америка )
          Дисем ще може да ти даде повече информация.
          Даи малко подробности да видим дали ще можем да ти дадем идеи за какво да гледаш относно потенциални проблеми.
          На колко километра е, автомтик или ръчки, ?
          Има ли омасляване около двигателя, скоростната кутия?
          АБС спирачки? задните трябва да са барабани а предните диск.
          Аз имах един такъв 92година и го карах бая. Маи беше на 140,000 мили ( над 200,000км)
          Веднъж смених термостат, и стартер. Горе долу това са единствените проблеми които съм имал. Но той беше от по старото поколение. За 98 не знам много. Сега карам колорадо което е новия модел който пое мястото на Ес-10. Ес - 10 вече не ги правят.
          Чувам че и форд рейнджърите ги спират от догодина.
          Ако го купиш и ти трябват части обаждаи се.
          За нещо такова ли питаш за капак?
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от sharrko; 11-11-07, 20:34. Причина: уточнение
          CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
          http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
          http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
            всичката информация трабва да е на рамката на вратата на шофъора.
            То е като стикер, като отвориш вратата ще бъде в долната час под ключалката.
            ВИН номера ще ти каже всичко. Литрите са напечатани на двигателя мисля че от дясната страна под свщите.
            Не съм чувал досега шеви да прави газови уредби. Сигурно е слагана допълнително.
            Хубавото на тези пикапи е че са добри работни животни. Относително добро горене в сравнение със другите от същия клас. Лесно се правят, и частите са ефтини ( тука в америка )
            Дисем ще може да ти даде повече информация.
            Даи малко подробности да видим дали ще можем да ти дадем идеи за какво да гледаш относно потенциални проблеми.
            На колко километра е, автомтик или ръчки, ?
            Има ли омасляване около двигателя, скоростната кутия?
            АБС спирачки? задните трябва да са барабани а предните диск.
            Аз имах един такъв 92година и го карах бая. Маи беше на 140,000 мили ( над 200,000км)
            Веднъж смених термостат, и стартер. Горе долу това са единствените проблеми които съм имал. Но той беше от по старото поколение. За 98 не знам много. Сега карам колорадо което е новия модел който пое мястото на Ес-10. Ес - 10 вече не ги правят.
            Чувам че и форд рейнджърите ги спират от догодина.
            Ако го купиш и ти трябват части обаждаи се.
            За нещо такова ли питаш за капак?

не такъв капак...капака после да го купя 1во та колега като каза мили... се сетих защо е разграфена до 220 ???? на4и е в кМ???? мн съм объркан утре отивам пак да гледам и да питам сичко и наи вече вин номера... щото вече зема да ми мирише 1во оня ми вика че била 2.5 тук 1 колега каза 2.1или 2.2 не помня... пи6е 4е е на 135000 км!!! а на километража 135000 ако е в мили...а дисем каза че нее 98"година.. а там пише 98... +това ако ме лъжат че е с фабрична газова пък като ровихме няма място за резерван гума (която липсва) освен от зад задния мост на мястото на газовата (фабрична) уредба... смърди на мн лъжи от страна на продавача
            S10 & Frontera

Коментар

Първоначално публикуван от Sofeto Преглед на мнение
              ... смърди на мн лъжи от страна на продавача
              Колега, ако ти каже, че колата е карана от една баба дето само в Неделя е ходила на църква с нея и веднъж в месеца на магазин дори по случайност си е забравила бастуна и ей го и него в багажника, вервай ми на тези не им вервай

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Резервната гума стои ПОД задната част на карусерията, зад задния мост. Там се слага и бутилката на газовата. В такъв случай просто на това място вече няма гума, а бутилка!
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Резервната гума стои ПОД задната част на карусерията, зад задния мост. Там се слага и бутилката на газовата. В такъв случай просто на това място вече няма гума, а бутилка!
                  ДА ! ! ! точно като на снимката само че бутилката нее с форамта на резервна гума а е обикновенна... значи е правена нали? ако е фабрична няма да стои там така ли? щото там няма гума всащност няма гума никаде... и резервна тр да си купувам
                  S10 & Frontera

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                    Колега, ако ти каже, че колата е карана от една баба дето само в Неделя е ходила на църква с нея и веднъж в месеца на магазин дори по случайност си е забравила бастуна и ей го и него в багажника, вервай ми на тези не им вервай

Поздрави,
                    ест че не им вярвам но в първият момент човек се отдава на оптимистични фантазиии
                    S10 & Frontera

Коментар

На това място седи резервната гума! Нали се сещаш, че няма производител през 90-те които да не предвиди резервна гума Ако беше фабрично сложена бутилката там, щеше да има и друго фабрично място за резервната!

Коментар

[edit] Engines
                        Years Engine Power Torque VIN code
                        1994–1999 2.2 L Vortec 2200 I4, SFI 118 hp (86 kW) 140 ft·lbf (190 N·m) 4
                        1993–1995 4.3 L Vortec 4300, CMFI 191–200 hp (142–145 kW) 260 ft·lbf (353 N·m) W
                        1996–2002 4.3 L Vortec 4300, CSFI 180–190 hp (134–142 kW) 245–250 ft·lbf (332–339 N·m) X or W

Engines
                        Years Engine Power Torque VIN code
                        1982–1985 1.9 L Isuzu I4, 2 barrel 84 hp (63 kW) 101 ft·lbf (137 N·m) A
                        1982–1985 2.8 L 60° V6, 2 barrel Rochester 115 hp (86 kW) 148 ft·lbf (201 N·m) B
                        1983–1985 2.2 L Diesel I4 58 hp (43 kW) 93 ft·lbf (126 N·m) S
                        1983–1984 2.0 L OHV I4, 2 barrel 83 hp (62 kW) 108 ft·lbf (146 N·m) Y
                        1985–1989 2.5 L Iron Duke I4, TBI 92 hp (69 kW) 132 ft·lbf (179 N·m) E
                        1986–1993 2.8 L 60° V6, TBI 125 hp (93 kW) 150 ft·lbf (203 N·m) R
                        1988–1995 4.3 L GM 262inch 4300cc V6, TBI 150–165 hp (112–123 kW) 230–235 ft·lbf (312–319 N·m) Z
                        1990–1993 2.5 L Iron Duke I4, TBI 105 hp (78 kW) 135 ft·lbf (183 N·m) A
                        1992–1993 4.3 L Vortec two HP versions V6, CPI 170 or 178 hp (???–??? kW) 2?? or 2?? ft·lbf (3??–3?? N·m) W

Note: The 1995 S-10 had a 2.2L engine, but it is NOT a Vortec engine!

Както виждаш имат много двигатели, но първо трябва да разбереш къде е произведен и номера на вин.
                        От там ще разбереш повече подробности. Които са направени в бразил имат различна маска така че може да е правен там .
                        Това че има съмнителни работи е нормално. Копуваш стара кола а не нова, така че куде е била и какво е правено на нея никога нямя да знаеш със точност.
                        Със сигурност нямя фабрични газови уредби на шевролет.
                        Но тава не е проблем ако е направена правилно.
                        Плюс това много хора сменят маската на колите. Особено на модели близки до годината на производство. Може и собственика да я е ударил и да я е сменил със такава. Маската не значи нищо. Обикновенно тези маски се закрепят със 4-5 болта.
                        Аз лично имах 1990 силвърадо, което имаше маска на 1994. Пасват си точно.
                        Вземи разбери в какво състояние е автомобила а не какво те лъжат.
                        Дилърите ще те лъжат, това им е работата да продават коли. Ти просто ги слушай но не им вярваи на всичко.
                        Относни цената и за щатите това е добра далавера. А тука по принцип колите са по ефтини.
                        CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                        http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                        http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Да, има двигател 2.5л. , но той е 80-те! Човека твърди, че е 1998 г.!!!! То че не е 1998 - не е, но ако е близо поне, няма как двигатела да е 2.5! 2.2 е. Абе като видя снимки, ще му кажа на човека какво е това животно.

Коментар

Колеги наи накрая -купих го! пфууу наи сетне да не почвам да пиша романи в кат каква бъркотия бе6е за тея номера на рамата... НО сега всичко е ОК имам номера и всичко е изрядно... излезна че е 2,2л 97'г а това -1994–1999 2.2 L Vortec 2200 I4, SFI 118 hp (86 kW) 140 ft·lbf (190 N·m) 4
                            за тоя двг ли се отнася и някои знае ли какво е това vortec
                            Прикачени файлове
                            S10 & Frontera

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                              Абе като видя снимки, ще му кажа на човека какво е това животно.
                              Аз на първо четене ,мисля ,че е точно като твоето .
                              B+

Коментар

п.П нямам резервна гума... някои зн каква мога да пегодя... то ясо че ориг. няма да наемря
                                и газовата куца та я спряхме в стз никои не иска да я пипа - не разбирали... била полска с мн електроника тааа каде ли има свестен сервиз... сф,пловдив?
                                S10 & Frontera

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X