А дали са чак толкова проходими колкото бавните техни събратя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KORea cAN DO ?
Свий
X
-
не карам никой да си купува Корейски, немски или каквито и да е коли... Само напомням, че всяка марка си има предимства и недостатъци:
Мерцедес, Тойота, Рейндж Ровър, Ленд Ровър, Нисан, Мицубиши и др - престиж, положение в обществото, комфорт, дизайн...
Корейските марки - разумен компромис за комфорт и качество на доста по-ниски цени... През година-две излизат нови модели...
Лада, УАЗ - ниска цена, никакви удобства...
За inox -всички разбрахме, че си купил Мицубиши /Честито!/ но Рекстъна за същите пари е със до-о-оста по-голям списък от екстри... сравнението не е най-адекватно... Ако сравниш с Паджеро /не Спорт!/, дали е същата цена?
Аз лично харесвам L200, но скоро няма да ме огрее... /за тия пари ще си купя парцел за къща
/
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
тук хич не съм съгласен, да сравняваме паджеро спорт с рекстон. паджерото си е много добър автомобил 4х4, вярно не е най - комфортния на света, но си има всичко необходимо, а рекстона е дърво и колко и екранчета и копчета да му слагат няма да стане кола. карал съм и двете и такива са ми впвчатленията. единственото предимство на рекстона, е че е по - голям вътре и има повече място за хора, но ако става дума за возене на хора, има бусове.drive alive
Коментар
-
Първоначално публикуван от go go goтук хич не съм съгласен, да сравняваме паджеро спорт с рекстон. паджерото си е много добър автомобил 4х4, вярно не е най - комфортния на света, но си има всичко необходимо, а рекстона е дърво и колко и екранчета и копчета да му слагат няма да стане кола. карал съм и двете и такива са ми впвчатленията. единственото предимство на рекстона, е че е по - голям вътре и има повече място за хора, но ако става дума за возене на хора, има бусове.
Все едно да кажеш Тойота Корола е супер, как може някой да си купи Хюндай Соната за същите пари!
Ако става въпрос за състезания - има ПРОТОТИПИ!
Айде мислете малко!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
и тук не съм съгласен класа SUV е измислен от братята американци и там има 3 вида такива автомобили, малки, средни и големи. всички, които са на нашия пазар спадат към малките, което е приблизително размера на гранд чероки, та и митсубиши спорт и рекстона са в един калас, който се казва малък SUV, а на всичкото отгоре са и на приблизително еднакви цени, но ако има друга гледна точка с удоволствие ще я изслушам
далеч съм от мисълта, че тия коли стават за състезание, митсубишито става за туризъм, а рекстона нестава за нищо, лично мнение.drive alive
Коментар
-
Вие вече почнахте да се карате ПО СПОКОЙНО бе хора.Тук сме за да обсъждаме теми.Аз лично мисля че за един джип трябва да се гледа сичко както плюсове така и минуси!
LJ73 спорет мен взимаш си различния вид джип,кола,бус или каквото си наумиш по следните критерий:Начин на експлоатация дали ще е да си возиш само семейството до вилата кадето има малко черен път по който някой минават без проблем с някой москвич,дали ще си вземеш нещо за да ходиш на офф-роуд или на лов с него или пък ще си вземеш нещо е така за гъзария пред другите!
По въпрос за рекстана до колкото си спомням в един от броевете на списание OFFROAD-BG имаше статия за рекстан с тест.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан100 вече не е. И 90 е неясно какво. И тия Г-та които дигат 200 те кво, с кални гуми ли ги дигат? Значи и те не са проходими.
Не може и тва в онова и душата в рая, диалектика братче ...)
моите са с индекс 120кмч, но съм дигал и 140 с тях /макар и по нанадолнище/
Не е въпроса да се караме коя е най-хубавата кола, от доста време се опитвам да кажа, че всяка марка си има място на пазара... и много се дразня, когато някой ме убеждава в противнотопомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Разбира се че всеки влак си има пътници. Зер съществува и печели даже налудничаво явление като Макдоналдс ...
Е, сега пък да не кажеш че зъбатите гуми са нормални за такова каране? По един път каскадьорите правят и по-големи чудеса, ама това са си изключения нали уж ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар