Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KORea cAN DO ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

LJ73
    Ела да те кача на 104 к.с. 2,8 ТД машина, която се движи с 140 - 150 км./ч. и се казва Дайхацу Роки

Може и да почерпя ....

Ама не ми хвали тоя спънат кон ... КОРАНДО !!!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз не съм от КАТ и не съм светнат. Къде ги карате със 160? Щото такива дейци обикновено ги хвърлям в канавката. Демокрация. Аз пък обичам да трепа мераклиите да ме утрепат.
      Не съм карал такова, няма и да карам. Някое кръгче за запознаване не се брои. Глупаците се учат от своите грешки, аз знам метода с чуждите. Разкажете ми малко хубави работи за вторичния пазар на корейски коли, а?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Аз не съм от КАТ и не съм светнат. Къде ги карате със 160? Щото такива дейци обикновено ги хвърлям в канавката. Демокрация. Аз пък обичам да трепа мераклиите да ме утрепат.
        Не съм карал такова, няма и да карам. Някое кръгче за запознаване не се брои. Глупаците се учат от своите грешки, аз знам метода с чуждите. Разкажете ми малко хубави работи за вторичния пазар на корейски коли, а?
        ще ти кажа най-хубавото: ЦЕНИ

За КарТест: ако си спомняш, доста помия се изля и за Дайхацу в тоя форум... нямало части, било екзотика... Така че не плюйте по чуждото, че нещата се променят и някой ден и вие може да се качите на нещо корейско

Вчера се "състезавахме" с едно СОТ-аджийско Дайхацу /новото джипченценце Териос /... Няма майтап, от старт до към 80кмч оказа достойна съпротива на Мегана! Направо ме изненада!
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не съм карал Корандо (само как звучи а) но един познат като се замогваше (съвсем в началото) си взе такова, помня че много псуваше и обясняваше че като тръгнел да изпреварва някои камйон (то друго не можело) изключвал климатика (е поне климатик има което е Голям +) и се молил през следващите 2-3 километра (докато кара до камйона изпреварваики го) да не доиде насреща кола. Извън пътя не е казвал да го е карал.
          Ако Мнението ми звучи предубедено - имайте в предвид, че няма нищо против, никое возило (дори съм притежавал и карал Москвич) - само цитирам по памет какво съм чул от човека преди да си продаде Корандо-то.

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
            крузера става за офроуд, а мусото и корандото и рекстона и там, както се казват другите, нестават за офроуд, а нестават и за път .... за мищо нестават
            направо разби всички мечти на човека ;-)
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
              Първоначално публикуван от Стефан
              ще ти кажа най-хубавото: ЦЕНИ

За КарТест: ако си спомняш, доста помия се изля и за Дайхацу в тоя форум... нямало части, било екзотика... Така че не плюйте по чуждото, че нещата се променят и някой ден и вие може да се качите на нещо корейско

Вчера се "състезавахме" с едно СОТ-аджийско Дайхацу /новото джипченценце Териос /... Няма майтап, от старт до към 80кмч оказа достойна съпротива на Мегана! Направо ме изненада!
              LJ не забравяй че служебната кола е най-бърза, ако знаеш аз с един дизел 1.9 какви чудеса правих, добре че съм още жив ;-))
              no signature no problems

Коментар

LJ,какво му е хубавото на цените им?????Купуваш за 50000 и го продаваш след 4 години за 13000???????Те това имаше предвид Стефан,предполагам.След като губят толкова много от стойноста си направи си сам изводите!Познавам 5 човека със тем подобни SUV и 5-та се чудят как да се отърват от тях.Така че избора си е личен.
                VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Първоначално публикуван от inox
                  LJ,какво му е хубавото на цените им?????Купуваш за 50000 и го продаваш след 4 години за 13000???????Те това имаше предвид Стефан,предполагам.След като губят толкова много от стойноста си направи си сам изводите!Познавам 5 човека със тем подобни SUV и 5-та се чудят как да се отърват от тях.Така че избора си е личен.
                  Стефан е писал за цените втора употреба, те са си много добри /за купуване/... При всички случаи е по-евтния вариант... Ако вземеш MB ML за 100-ина хиляди и го караш 5 години /абстрахираме се от цената на поддръжката в Балкан Стар/ след това колко ще му вземеш? Най-много 40000лв... Ако вземеш Рекстън за 60000лв и го караш пак 5г. и му вземеш 15000лв, как ти се вижда "вторичния пазар"
                  А междувременно си плащал и застраховка върху разликата в цените /да кажем 3000лв/год/...

"Далаверата" е 75000лв Грубо сметнато по 45лв/ден за пет години... всеки ден...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                    Първоначално публикуван от inox
                    Стефан е писал за цените втора употреба, те са си много добри /за купуване/... При всички случаи е по-евтния вариант... Ако вземеш MB ML за 100-ина хиляди и го караш 5 години /абстрахираме се от цената на поддръжката в Балкан Стар/ след това колко ще му вземеш? Най-много 40000лв... Ако вземеш Рекстън за 60000лв и го караш пак 5г. и му вземеш 15000лв, как ти се вижда "вторичния пазар"
                    А междувременно си плащал и застраховка върху разликата в цените /да кажем 3000лв/год/...

"Далаверата" е 75000лв Грубо сметнато по 45лв/ден за пет години... всеки ден...
                    Ужасна сметка ако има МЛ щях да се обеся на душа в банята, недей така сега ще вземеш и за фронтерата да сметнеш с колко се пре.....вам на ден и край
                    no signature no problems

Коментар

стига сте смятали по колко пари губим от играчките си . то и с автобуса да се движиш пак губиш пари . страшничко си е .
                      често ходя да карам по пясъка и на любимия ми плаж редовно идва едно корандо . спира на черният път и не смее да докосне пясъка , .идва с ,,джип'' а върви по 1 километър пеш с всичките си плажни атрибути натоварен като магаре какво повече да кажа за МПС-то
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

LJ73 искам да те попитам нещо!
                        Защо говорите за разни скорости с джиповете?На мен лично ми е интересно един джип който развива скорост 200км/ч колко ли е проходим?
                        Защото спорет мен колкото по бързо върви по асфалта толкова по малко върви в калта!
                        Ако говорите за мощност кажете каде сте видяли да се качи някаква такава машина или не е могла.
                        Джипа найстина е и семейна кола но все пак някой тук ни интересува повече проходомоста.
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ами тогава освен НИВИ другото е набутване според теб????Взимаш за 12000 и повече от 8000 няма да изгубиш????Това ли са ти критериите за добър автомобил????Жив и здрав, и дано покараш малко корейско някой ден та пак ще си поговорим./За твое сведение не карам МL,а NISSAN и то който струва нов колкото един Рекстън,но разликата във вторичната цена си я сметни сам. /
                          VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

с вторичния пазар на корейските коли има няколко големи въпросителни. първата е дали изобщо се купуват такива, втора употреба и ако има пазар, то по колко такива се продават, защото аз познавам хора с такива коли, които се продават, от както са купени, а сега са вече на по 5+ години. другия въпрос е каква е цаната им при това намалено търсене.

обезценката на автомобилите се изчислява в проценти, а не в х.лв. защото, ако смятаме така ще излезе, че най - изгодно е да се кара 20 годишна жигула купена за 500 лв., след 5 години я даваме на вторични суровини за 250 и губим само 250 лв.
                            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                              Ужасна сметка ако има МЛ щях да се обеся на душа в банята, недей така сега ще вземеш и за фронтерата да сметнеш с колко се пре.....вам на ден и край
                              що бе, фронтерата си е изгодна инвестиция доста са евтини в сравнение с Мерцедес или Тойота /от една година на производство/...
                              а твоята с климатик ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
                                LJ73 искам да те попитам нещо!
                                Защо говорите за разни скорости с джиповете?На мен лично ми е интересно един джип който развива скорост 200км/ч колко ли е проходим?
                                Защото спорет мен колкото по бързо върви по асфалта толкова по малко върви в калта!
                                Ако говорите за мощност кажете каде сте видяли да се качи някаква такава машина или не е могла.
                                Джипа найстина е и семейна кола но все пак някой тук ни интересува повече проходомоста.
                                от Г-класите има доста които вдигат 200...
                                Тойота Лендкрузер 100 - също!
                                И те ли не са проходими?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X