Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KORea cAN DO ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А дали са чак толкова проходими колкото бавните техни събратя?
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

не карам никой да си купува Корейски, немски или каквито и да е коли... Само напомням, че всяка марка си има предимства и недостатъци:
      Мерцедес, Тойота, Рейндж Ровър, Ленд Ровър, Нисан, Мицубиши и др - престиж, положение в обществото, комфорт, дизайн...
      Корейските марки - разумен компромис за комфорт и качество на доста по-ниски цени... През година-две излизат нови модели...

Лада, УАЗ - ниска цена, никакви удобства...

За inox -всички разбрахме, че си купил Мицубиши /Честито!/ но Рекстъна за същите пари е със до-о-оста по-голям списък от екстри... сравнението не е най-адекватно... Ако сравниш с Паджеро /не Спорт!/, дали е същата цена?
      Аз лично харесвам L200, но скоро няма да ме огрее... /за тия пари ще си купя парцел за къща /
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

тук хич не съм съгласен, да сравняваме паджеро спорт с рекстон. паджерото си е много добър автомобил 4х4, вярно не е най - комфортния на света, но си има всичко необходимо, а рекстона е дърво и колко и екранчета и копчета да му слагат няма да стане кола. карал съм и двете и такива са ми впвчатленията. единственото предимство на рекстона, е че е по - голям вътре и има повече място за хора, но ако става дума за возене на хора, има бусове.
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
          тук хич не съм съгласен, да сравняваме паджеро спорт с рекстон. паджерото си е много добър автомобил 4х4, вярно не е най - комфортния на света, но си има всичко необходимо, а рекстона е дърво и колко и екранчета и копчета да му слагат няма да стане кола. карал съм и двете и такива са ми впвчатленията. единственото предимство на рекстона, е че е по - голям вътре и има повече място за хора, но ако става дума за возене на хора, има бусове.
          много мразя да ми се изопачават думите! не може да сравняваш различни КЛАСОВЕ коли по цената...
          Все едно да кажеш Тойота Корола е супер, как може някой да си купи Хюндай Соната за същите пари!

Ако става въпрос за състезания - има ПРОТОТИПИ!

Айде мислете малко!
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

100 вече не е. И 90 е неясно какво. И тия Г-та които дигат 200 те кво, с кални гуми ли ги дигат? Значи и те не са проходими.
            Не може и тва в онова и душата в рая, диалектика братче ...)

Коментар

и тук не съм съгласен класа SUV е измислен от братята американци и там има 3 вида такива автомобили, малки, средни и големи. всички, които са на нашия пазар спадат към малките, което е приблизително размера на гранд чероки, та и митсубиши спорт и рекстона са в един калас, който се казва малък SUV, а на всичкото отгоре са и на приблизително еднакви цени, но ако има друга гледна точка с удоволствие ще я изслушам

далеч съм от мисълта, че тия коли стават за състезание, митсубишито става за туризъм, а рекстона нестава за нищо, лично мнение.
              drive alive

Коментар

Вие вече почнахте да се карате ПО СПОКОЙНО бе хора.Тук сме за да обсъждаме теми.Аз лично мисля че за един джип трябва да се гледа сичко както плюсове така и минуси!
                LJ73 спорет мен взимаш си различния вид джип,кола,бус или каквото си наумиш по следните критерий:Начин на експлоатация дали ще е да си возиш само семейството до вилата кадето има малко черен път по който някой минават без проблем с някой москвич,дали ще си вземеш нещо за да ходиш на офф-роуд или на лов с него или пък ще си вземеш нещо е така за гъзария пред другите!

По въпрос за рекстана до колкото си спомням в един от броевете на списание OFFROAD-BG имаше статия за рекстан с тест.
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  100 вече не е. И 90 е неясно какво. И тия Г-та които дигат 200 те кво, с кални гуми ли ги дигат? Значи и те не са проходими.
                  Не може и тва в онова и душата в рая, диалектика братче ...)
                  знам М/Т гуми със скоростен индекс Q(160), сигурно има и с по-голям...

моите са с индекс 120кмч, но съм дигал и 140 с тях /макар и по нанадолнище /

Не е въпроса да се караме коя е най-хубавата кола, от доста време се опитвам да кажа, че всяка марка си има място на пазара... и много се дразня, когато някой ме убеждава в противното

Коментар

Разбира се че всеки влак си има пътници. Зер съществува и печели даже налудничаво явление като Макдоналдс ...
                    Е, сега пък да не кажеш че зъбатите гуми са нормални за такова каране? По един път каскадьорите правят и по-големи чудеса, ама това са си изключения нали уж ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X