Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Омега или Вектра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Омега или Вектра

Здр колеги до сега от десетките коли които гледах всичките бяха страшно разсипани.
    Но вчера харесах едно Ауди 100 2.3 quatro доста запазен и гледан автомобил ми се видя.
    Eто му и спецификацията.

Дата на производство - март 1993 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Мощност (к.с.) - 136 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Лимузина
    Пробег - 280000 км
    Цвят - Светло сив

Особености:
    4(5) Врати
    4x4
    ABS
    Аларма
    Газова уредба
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Застраховка
    Климатроник
    Лети джанти
    Металик
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване

Допълнителна информация:
    каско до 08. 2008 нови летни гуми + 4бр. лети джанти със зимни гуми аларма + пейджър перфектна газова уредба музика - CD, MP3 + ченджър PIONEER CAR KIT за NOKIA + GSM. колата е в отлично състояние. Цена по договаряне.
    http://i.mobile.bg/photos/1/big/11192892118924148_3.pic
    http://i.mobile.bg/photos/1/big/11192892118924148_5.pic
    http://i.mobile.bg/photos/1/big/11192892118924148_1.pic
    http://i.mobile.bg/photos/1/big/11192892118924148_4.pic

Kак ви се струва

Коментар

Струва ми се добре. Въпросът е тези пари реални ли са като цена. Който е наясно с пазара да каже.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И на мен така ми се струва.Много благодаря за бързия отговор пратих ти лс заради този раздел който не е толкова популярен.Цената ами не е малко за тази кола готов съм да я платя само заради отличния и вид.Ще я карам на диагностика и ако покаже добри резултати ще я взема.
        Твоя джип на газ ли го караш ако да ще можеш ли да ми кажеш къде да ми видят газовата ако има нужда пък и въобще колата като цяло.
        Благодаря

Коментар

Джипа не го карам на газ защото не му е стигнал реда за газова, иначе съм фен на газовите. Ще го газифицирам и него само да се видя в малко пари. За оглед на газовата - ще ти намерим човек, ти виж всичко останало.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Джипа не го карам на газ защото не му е стигнал реда за газова, иначе съм фен на газовите. Ще го газифицирам и него само да се видя в малко пари. За оглед на газовата - ще ти намерим човек, ти виж всичко останало.
            Това с парите ме побърква за това гледах само дизели до сега.Но аз сам фен на бенз в краен случай газ и не можах да се самонавия за дизел.
            Ще видим какво ще покаже диагностиката пък после ще се похваля ако има за какво.

Коментар

Дизелово куаттро трудно ще намериш, почнаха масово да ги правят чак напоследък, от по-старите генерации са само с предно дизели а куаттро само бензин, така че правилно си се ориентирал.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Дизелово куаттро трудно ще намериш, почнаха масово да ги правят чак напоследък, от по-старите генерации са само с предно дизели а куаттро само бензин, така че правилно си се ориентирал.
                Аз гледах не само 4х4 а просто коли дизели но изглеждаха страшно амортизирани.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
                  Аз гледах не само 4х4 а просто коли дизели но изглеждаха страшно амортизирани.
                  Абсолютно вярно. Първо са карани много повече, второ са карани от хора с нагласата да икономисат на всяка цена, и от гориво но и от поддръжка също. Хората с бензинова кола са наясно с разходите по автомобила

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X