Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Омега или Вектра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Омега или Вектра

Предварително се извинявам на админите че темата не е за тук но тук единствено мога да получа компетентно мнение.
    Здравейте и благодаря на всички отговорили в предишната тема.
    Понеже ми изкочиха няколко предложения и от двте марки и работата стана сериозна вие коя ще ме посъветвате да купя става вапрос за Б версийте на автомобилите.
    Като най - важния аргумент за мен е надежност, след това са разход,возия и.т.н.
    Благодаря

Re: Омега или Вектра

Това са два модела на една и съща марка. Като основна разлика можем да посочим това че Вектрата е с предно, а Омегата с задно. Съответно в критичен режим имат различно поведение. Аз например съм заклет фен на колите със задно, но за неподготвен шофьор понякога предното е предимство. Иначе Омегата е кола от по-висок клас, като това обикновенно значи по-приятна возия и управление, по-скъпи материали и по-качествена изработка, което пък се отразява на дълговечността. Така че моят избор е Омега, това е единственният Опел от тази генерация който що годе държи някакви цени, а това нещо значи.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Категорично Омега!!!
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Омега.

Коментар

Както вече казах в друг пост в които беше задал този въпрос - Омега!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Това са два модела на една и съща марка. Като основна разлика можем да посочим това че Вектрата е с предно, а Омегата с задно. Съответно в критичен режим имат различно поведение. Аз например съм заклет фен на колите със задно, но за неподготвен шофьор понякога предното е предимство. Иначе Омегата е кола от по-висок клас, като това обикновенно значи по-приятна возия и управление, по-скъпи материали и по-качествена изработка, което пък се отразява на дълговечността. Така че моят избор е Омега, това е единственният Опел от тази генерация който що годе държи някакви цени, а това нещо значи.
            Аз също сам фен на задното големия двигател изобщо американска тип кола пък и досегашния ми автомобил беше Волга
            и сам пристрастен и прецених че не мога да взема трезво решение за това попитах вас.
            Просто се надявам да не сляза по надолу от сегашната кола като возия и издражливост.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
              Аз също сам фен на задното пък и досегашния ми автомобил беше Волга
              и сам пристрастен и прецених че не мога да взема трезво решение за това попитах вас.
              Просто се надявам да не сляза по надолу от сегашната кола като возия и издражливост.
              Щом си карал Волга взимай Омегата... Аз като ми дръпне в завой и неравномерна настилка колата с предно волана при подаване на газ ми идва да сляза и да я наритам (и съм го правил ей богу!)
              Просто се качи на едната и на другата и всички съмнения ще изчезнат.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами май така ще стане просто ми се струва по близо до американския автомобил.Пък и по комфортен ама дано се окаже и надежден.

Коментар

Ами май така ще стане просто ми се струва по близо до американския автомобил.Пък и по комфортен ама дано се окаже и надежден.
                  Във всяко едно отношение е по-добър. Гледай обаче и състоянието и ръждите
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Апропо, виж Скорпиото дето го продава Sonda в раздел Купува - Продава.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Апропо, виж Скорпиото дето го продава Sonda в раздел Купува - Продава.
                      Мерси ще погледна
                      Ето нещо за теб http://videos.streetfire.net/search/...22d70282e5.htm не можах се въздържа да не го постна, занеш за кой модел загатвам.
                      Така и не можах да намеря такъв но дано някой ден стане.

Коментар

Колега задаваш отговори ... омега ,та това си е леко лимозина

Коментар

OMEGA, ако ще е OPEL късмет
                          Последно редактирано от rosslan; 28-03-07, 00:17.
                          VARADERO SD2

Коментар

Предварително се извинявам на админите че темата не е за тук но тук единствено мога да получа компетентно мнение.
                            Здравейте и благодаря на всички отговорили в предишната тема.
                            Понеже ми изкочиха няколко предложения и от двте марки и работата стана сериозна вие коя ще ме посъветвате да купя става вапрос за Б версийте на автомобилите.
                            Като най - важния аргумент за мен е надежност, след това са разход,возия и.т.н.
                            Благодаря
                            Колега,в продължение на 10-на години имах две омеги и една вектра,омегите се ползваха за товарно добичета пловдив софия,едната стария модел,другата новия.Накратко:
                            Старата омега до 95 г.мисля-двигател,перфектен,нисък разход,ходова част без забележки,разходите и са 1000 лева на 100 000 км максимум.Слаба страна-гние отвсякъде на поразия.
                            Новата омега/в частност моята беше 98г. 136 кс екотек/ със вземането и я боядисах качественно със мецедесова боя цвят 01.за 5 години се появиха 2-3 малки точки от корозия,значи покритието и го бива.Возията-за мен няма кола да вози по добре,колегите да не се сърдят,минали ми са през ръцете много,ама много качественни коли,някои и в момента карам,омегата е с най плавната возия,мощността на двигателя е добра,НО!!! това е най калпавия двигател,който е съществувал спред мен,не ми се изброява,но съм я карал от 69000км-150000км. три пъти и е шлайфана главата,плюс квото се сетиш ремонти през 500 км,умори ме и я шитнах с кеф.За Ввктрата,какво да ти кажа,вози доста по каруцарски,моята беше със траия двигател,няма забележки и по малко гние.Това е обективният ми опит.Успех.
                            TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                            Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                            Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                            Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Междувпрочем,старата ми Омега е вече на 500 000 км. и я ползвам за дърва.Държи се мъжки,само мисля това лято да и сменя гредите с релси,че един път задния диф,падна в калта от ръжда по окачването,но иначе е голямо куче.
                              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X