Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГАЗките на Ради-godech
Свий
X
-
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
От: ГАЗките на Ради-godech
Защо така ги размества снимките незнам няма последователност.И да ви кажа крика го слагам за всеки случаи иначе няма нужда от него но все още не е изпитана 100% и се понапазвам0885 297985,мтел-Радо
Коментар
-
Значи бях малко ентосиазиран от първото офроуд състезание във нови искър и вечерта реших да покарам и така замина дясната полуоска и джипа седя цяла седмица така защото незнам какво имам по бараката,и днес гледам здрава полуоска но няма дупка за болта за хъбовете но нищо аз я слагам и като доиде ред за хъба взех един от тези дето е капачка и е постояно зацепен но става изнензда на хъба дупките са на по тесен диаметар и не влизат болтовете,на главината са направени на по голям диаметър0885 297985,мтел-Радо
Коментар
-
Главината е била разпробита и са били сложени степенчати шпилки.Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеЗначи бях малко ентосиазиран от първото офроуд състезание във нови искър и вечерта реших да покарам и така замина дясната полуоска и джипа седя цяла седмица така защото незнам какво имам по бараката,и днес гледам здрава полуоска но няма дупка за болта за хъбовете но нищо аз я слагам и като доиде ред за хъба взех един от тези дето е капачка и е постояно зацепен но става изнензда на хъба дупките са на по тесен диаметар и не влизат болтовете,на главината са направени на по голям диаметърГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Днес разглобих двигателя на газката дето си я карах до днес и я използвах за работно конче и какво да видя,на три бутала сегментите са тотал щета изопщо липсват ха ха ха карал съм на маслени само и на снимките ще видите пърчетата от буталата дето ги няма.А и да не забравя единият бутален болт беше разцепен на две ха ха ха е такова чудо не съм видял до сега0885 297985,мтел-Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар