Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАЗките на Ради-godech

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГАЗките на Ради-godech

Някаде по форума четох за колега които възтанивява табели-натписва тези които са по таблото занитени но сега не го намирам помагаите
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

И аз четох тази тема но незнам дали в крайна сметка намериха човек даги направи тези табелки.

Коментар

Аз повдигах въпроса за табелките. Колега от Бургас се нае да се поинтересува за цена, но така и нищо не се получи. В София искат около 60 лв за 1 к-кт. В крайна сметка намерих. Тези по таблото ги имам в два варианта-единият е негатив на другия. Като се прибера ще ти се обадя, Ради.
        Поздрави
        0886 854 174

Коментар

Ради, навивам се да ти помагам, ако си решил да реставрираш едната и така да се увеличи броя на непреработените газки. Да не се получи така, че от тунинговане ще забравим как изглежда оригинално тази машина. Имай превид че е по-трудно, отколкото да режеш и префасонираш. Ще ти трябва много търпение. Успех!
          0886 854 174

Коментар

От мерак да я вазтановя напълно оригинална ходих до Пловдив за два фара и два стопа оригинални от онова време останали,пък ти мисли дали имам мерак
            0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Днес вече имам и песакоструика но само са хоби и малки елементи,тези дни ще правя кутията където ще ги чистя за да пестя и сабирам пясака и после ще ви пусна снимки,днес изчистих за проба капачката на резервара и ръчките на вратите и малко от таблото и видях че заминава много пясък и започвам кутията по чертежи от интернета
              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                От мерак да я вазтановя напълно оригинална ходих до Пловдив за два фара и два стопа оригинални от онова време останали,пък ти мисли дали имам мерак
                Като за начало е много показателно. Дано издържиш докрай! Като се задълбаеш в детайлите и откриваш колко е тегаво. За пясъкоструене иди във Враца и за един ден ще ти е направено всичко и грундирано. Това твоето е сигурно за дребни неща и ще ти отнеме много време и труд. А понеже трябва веднага да се грундира, направи си сметка колко пъти ще зареждаш пистолета с грунд и ще го миеш.
                Поздрави

П. П. И виж темата под твоята, дето я е пуснал Драго.
                Последно редактирано от Иван/Ivan; 29-06-10, 05:30.
                0886 854 174

Коментар

Честити ГАЗки! Радвам се, че си ги взел и двете. С Драго ходихме миналата година в Кнежа и ги видях как седят и си чакат нов стопанин при стареца. Успех с реставрацията!

Коментар

Колега виждам че и броня търсиш а аз имам ако още ти трябва обади ми се!!!
                    Иван Сапунджиев
                    УАЗ 31512
                    0888677388

Коментар

Браво Ради направо си късметлия, е това е Драго да ти е приятел

Коментар

Честито за новите придобивки.Дано да те радват дълги години и на следващата среща да си с една от тях,а защо не и с двете.

Коментар

колега какво стана проекта нещо в затишие
                          ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Колега ако знаеш на единия какво му правя,скъсвам го от каране но ме изоставя двигателя и затова му търся друг
                            0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Все ме питат колеги от форума какво става със джипкитеи аз реших да пусна малко снимки от единия джип дето го карам всеки ден и ме суша добре но двигателя много загряваше и вече счупи сигментите на две бутала ама аз все още го карам така и си му доливам масълце.Ето снимки от 22,09,2010 когато беше национален празник и беше ден за почивка,аз реших да налея цвик от една мандра във радятора и тръгнах на разходка до връх ком за да загрее и да изчисти радятора и блока,и имаше огромен ефект след 2 часа каране не загреваше повече от 80грдуса а загреваше над 120
                              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                                Все ме питат колеги от форума какво става със джипкитеи аз реших да пусна малко снимки от единия джип дето го карам всеки ден и ме суша добре но двигателя много загряваше и вече счупи сигментите на две бутала ама аз все още го карам така и си му доливам масълце.Ето снимки от 22,09,2010 когато беше национален празник и беше ден за почивка,аз реших да налея цвик от една мандра във радятора и тръгнах на разходка до връх ком за да загрее и да изчисти радятора и блока,и имаше огромен ефект след 2 часа каране не загреваше повече от 80грдуса а загреваше над 120
                                Къде са снимките ?
                                Газ 69 2.4i
                                Густо майна, пътят свърши !!!
                                GSM: О895 7О6О59

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X