Видях на Ник от Лозен стоиката за ремонт на двигатели и много ми хареса и за един ден си направих моя и днес я тествах със ужасно тешкият оригинален двигател от газ69,и мога да кажа че сам си го въртя без голямо усилие
Прикачени файлове
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Защо така ги размества снимките незнам няма последователност.И да ви кажа крика го слагам за всеки случаи иначе няма нужда от него но все още не е изпитана 100% и се понапазвам
0885 297985,мтел-Радо
Значи бях малко ентосиазиран от първото офроуд състезание във нови искър и вечерта реших да покарам и така замина дясната полуоска и джипа седя цяла седмица така защото незнам какво имам по бараката,и днес гледам здрава полуоска но няма дупка за болта за хъбовете но нищо аз я слагам и като доиде ред за хъба взех един от тези дето е капачка и е постояно зацепен но става изнензда на хъба дупките са на по тесен диаметар и не влизат болтовете,на главината са направени на по голям диаметър
0885 297985,мтел-Радо
Значи бях малко ентосиазиран от първото офроуд състезание във нови искър и вечерта реших да покарам и така замина дясната полуоска и джипа седя цяла седмица така защото незнам какво имам по бараката,и днес гледам здрава полуоска но няма дупка за болта за хъбовете но нищо аз я слагам и като доиде ред за хъба взех един от тези дето е капачка и е постояно зацепен но става изнензда на хъба дупките са на по тесен диаметар и не влизат болтовете,на главината са направени на по голям диаметър
Главината е била разпробита и са били сложени степенчати шпилки.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Днес разглобих двигателя на газката дето си я карах до днес и я използвах за работно конче и какво да видя,на три бутала сегментите са тотал щета изопщо липсват ха ха ха карал съм на маслени само и на снимките ще видите пърчетата от буталата дето ги няма.А и да не забравя единият бутален болт беше разцепен на две ха ха ха е такова чудо не съм видял до сега
0885 297985,мтел-Радо
Коментар