Абе Радо, къде на Ком има риба
Трябва да ми дадеш едно кръгче с газката
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Оставете рибата а погледнете на снимките дето съм снимал таблото този двигател работи на 120гр и налегане на маслото на 0 атм и си работи баце ама счупи сигментчета на две буталца и сега пали и топал със смукач баце но пак работи не се отказва
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Как разбра че е счупил сегмента (нали са 3) и на кои цилиндри? Според мене са и задрали буталата при тия градуси топлинното разширение на тези мотори неможе да се проднозира...
Тоя цвик се ползва верно за 2 часа и се пормива после системата с вода няколко пъти, после се сипва Антифриз.
Ник два пъти така се разтрака мотора че направо побеснях от нерви и му раздавах такава газ та му се присра на джипа от зор и наби сигментите по главата и се успокои
Как разбра че е счупил сегмента (нали са 3) и на кои цилиндри? Според мене са и задрали буталата при тия градуси топлинното разширение на тези мотори неможе да се проднозира...
Тоя цвик се ползва верно за 2 часа и се пормива после системата с вода няколко пъти, после се сипва Антифриз.
П.С. А дали е от цвика или от термостата.?
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Ако случайно не ти се ремонтира оригиналния мотор, имам три броя по-мощни за продаване.Един УАЗков и два Волгови.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар