Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАЗ 69 V8 за ТРОФИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГАЗ 69 V8 за ТРОФИ

Трябва ти нещо такова:

Алуминиевото,разположено долу в дясно,със синичко против уроки,обаче цената няма да ти хареса хич.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
      ......аз лично гледам всичко да е максимално просто , евтино и ремонтопригодно.
      Добре, за трофи не са толкова тежки екстремите като в Траял, защо не го направиш по дълбок в задния край при всмукатела и да го удължиш надолу /както при 66/ и да не преправяш по другия начин с неясен резултат от към надеждност.
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        Добре, за трофи не са толкова тежки екстремите като в Траял, защо не го направиш по дълбок в задния край при всмукатела и да го удължиш надолу /както при 66/ и да не преправяш по другия начин с неясен резултат от към надеждност.
        Ако говорим за българските трофи състезания половината можеш да ги изкараш със стокова Витара с 12 000 lb лебедка щото просто няма екстреми и няма смисъл от всичките преправяния ... има обаче и тежки състезания където висиш на въжето на лебедката доста дълго време при над 50* наклон и тогава трябва да имаш мазане на двигателя - сух картер или някаква друга алтернатива . Аз съм решил проблема със добавка с която мотора може да работи определено време без мазане и през изминалите състезания неведнъж се е случвало двигателя да работи продължително време при голям наклон , дори нагоре с колелата . Сухия картер е отлично решение на проблема , но доста скъпо струващо ...
        Кире , електрическата хидравлична помпа няма да се скапе от студеното масло , но мисля че не можеш да разчиташ на нея в тежко трофи - най малкото потапянето и във вода няма да и се отрази добре , а вода и кал знаеш че има в изобилие ...
        Последно редактирано от Бакалов; 22-02-14, 11:20.
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
          Нищо не искам да регулира, нито да вдига някакви кой-знае какви налягания- просто да прехвърля маслото от сухия картер в масления резервоар, като дебита и трябва да е малко по-висок от този на основната(нагнетяващата) помпа, за да държи картера "сух". Предпочитам да е електрическа, за да може преди палене да се превключва в маслената магистрала, да нагнети масло и да се избегне т.нар. "сух старт". Сега се сещам за времената в армията и това, че на Т-72 беше точно така направено- сух картер, маслен резервоар и преди запускане на двигателя с електрическата помпа първо вдигаш налягането на маслото и чак тогава палиш.
          Чух за някакви модели Пежо, чиято хидравлика на волана се захранва от електрическа помпа, която работи постоянно.
          Това е истината Цьк копчето и пьлниш мас.магистрала огасва ти лампата на таблото и палиш,и кьм цялата система едно радиаторче да се охлажда маслото с ел.вентилатор.Кире от помпи,ще го издокараш и си победител,за резервоар що не и специален радиатор за масло от бетонобьркачки бетонпомпи и прочие ,колко литра да иска Двг-я и цялата сис-ма около 7 не знам ,само маслото да се охлажда,че като се заиграе човек и конете почват да се потят яко
          Мартин Димитров
          УАЗ

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
            Ники, колкото и да е дълбок, като си с гумите на горе трябва нещо да маже вала, за това искам допълнителна маслена помпа.
            Относно добавката и Стоян каза за някаква и не пречи да я пробваме.
            Живко, имах в предвид , че хидравличната помпа ще се скапе не от студеното, а от гъстото масло, вече минах по този път - от по-гъсто масло скапах една помпа от БМВ, а за ел.маслена помпа трябва верно да се помъчиме и да я монтираме някъде на "сухо", за да не береме ядове с водата, за това не се бях сетил, мерси за жокера.
            Тези дни ще дам повече инфо за това дали ще стане от мотор и как.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
              ... от по-гъсто масло скапах една помпа ..
              Въпрос: а кой те кара да караш с гъсто масло? Да знаеш, руските машини никак не се сърдят на хубави масла, знам го от личен опит. Ако мотора е сглобен както трябва, а не както дойде, спокойно може да го наливаш с подходяща синтетика, която не става на петмез при -10 градуса. И ако някой ти е казал, че за газката от М10Д по-убаво нЕма, кажи му да се гръмне.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз ползвам тази добавка:

http://www.marly.com/lang/en-us/store/zenox-sup-sup/zenox-ceramic-engine-oil-additive-375ml.aspx

Киро нали помниш, че мислехме, че Ярек има сух картер. Оказа се, че и той ползва добавка. Трябва да го питам на коя фирма, че не си направих труда да запомня. На мен Zenox ми харесва, като изключим цената.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                  Аз ползвам тази добавка:

http://www.marly.com/lang/en-us/store/zenox-sup-sup/zenox-ceramic-engine-oil-additive-375ml.aspx

Киро нали помниш, че мислехме, че Ярек има сух картер. Оказа се, че и той ползва добавка. Трябва да го питам на коя фирма, че не си направих труда да запомня. На мен Zenox ми харесва, като изключим цената.
                  Кире , аз ползвам на BARDAL , една опаковка я дават за 5 л масло , но аз сложих две на 6.4 литра . Знаеш на какви места караме и макар че двигател ми загрял вдига едва 2 атм . заради основните лагери , досега не е светвала лапата на маслото и съм нямал проблеми с мазането .
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

приятел ми разказа как на Пловдивския панаир е гледал презентация на добавка за маслото и двигателя който бил запален работел без картер и всички карантии се виждали!Аз ще пробвам с такава!
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      приятел ми разказа как на Пловдивския панаир е гледал презентация на добавка за маслото и двигателя който бил запален работел без картер и всички карантии се виждали!Аз ще пробвам с такава!
                      Аз също присъствах на такава демонстрация на Бардал и ми направи впечатление че износването на контактната точка метал в метал на грес с тази добавка е минимално , със нормална грес износването беше в пъти повече като се стигна до задиране . Ама нали съм си неверник имах една Пътна помощ Мерцедес за със причукал биелен лагер която щях да давам за скрап . Предложих на демонстриращите да пробваме добавката за двигател и те се съгласиха , само трябваше да поработи около половин час със добавката . След това източих всичкото масло запалих и зачакахме - след около половин час работа на обороти двигателя продължаваше да работи без да затегне . Преди да дам буса за скрап свалих два основни лагера - бяха си износени ама от годините работа и не си личеше че са работили половин час без масло ....
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                        Кире , аз ползвам на BARDAL , една опаковка я дават за 5 л масло , но аз сложих две на 6.4 литра . Знаеш на какви места караме и макар че двигател ми загрял вдига едва 2 атм . заради основните лагери , досега не е светвала лапата на маслото и съм нямал проблеми с мазането .
                        Коя точно добавка на Bardahl имаш предвид?

Коментар

Бе и аз имам една бегачка с лабаво бутало и тая седмица ще сменям масло та ще слагам добавка та да видим!Трака само като е студен двигателя а като стопли не се чува.....ще пробвам!
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                            Коя точно добавка на Bardahl имаш предвид?
                            Bardahl - TURBO PROTECT, Bar-3216 . Една година карам вече с нея и сега като сменям маслото отново ще сложа .
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Вижте тука! Не знам каква е добавката, ама...

Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                                Вижте тука! Не знам каква е добавката, ама...

Няма добавка.Това е ХОНДА.
                                Сори за спама.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X