Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокирано буталце на спирачния апарат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Блокирано буталце на спирачния апарат

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Спирачната течност затова е измислена, за да не разяжда обикновените гуми. Може да бъде обвинена във всякакви други грехове (поглъща вода, яде боята, отровна е), но не и че разяжда гума.
    Обикновенната гума я разяжда.

Коментар

От: До: Блокирано буталце на спирачния апарат

Здравейте, тъй като ще се прави ремонт по ходовата част и смяна на накладки, се чудех какво още да накарам да погледнат по спирачките - според вас има ли нужда да се сменят маркучите, защото са на около 8 години и ми се сториха леко напукани на места. Някакви други идеи за неща, които да обърна внимание на майстора да погледне.
      Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
        Здравейте, тъй като ще се прави ремонт по ходовата част и смяна на накладки, се чудех какво още да накарам да погледнат по спирачките - според вас има ли нужда да се сменят маркучите, защото са на около 8 години и ми се сториха леко напукани на места. Някакви други идеи за неща, които да обърна внимание на майстора да погледне.
        Маркучите задължително ги смени.Да се прегледа въжето на ръчната спирачка,на твое място бих сменил и спирачната течност!
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
          Маркучите задължително ги смени.Да се прегледа въжето на ръчната спирачка,на твое място бих сменил и спирачната течност!
          Аз въже направо съм си купил, то си е за смяна отдавна. Маркучите просто като сменях вчера гума ги погледнах, леко са цъфнали по сгъвките. Регулатора за налягането на задните спирачки как може да се разбере дали работи правилно?
          Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
            Аз въже направо съм си купил, то си е за смяна отдавна. Маркучите просто като сменях вчера гума ги погледнах, леко са цъфнали по сгъвките. Регулатора за налягането на задните спирачки как може да се разбере дали работи правилно?
            Аз разбрах когато ги свалих,видях че от единия вход въобще не е влизала/излизала спирачна течност.Най-добре,отиди някаде на пясък-вземи с теб някой да гледа,засили нивата и натисник рязко педала.Ако 4те колела "хващат",значи работи ако само предните(както беше при мен)регулатора(кантара) е отишъл фира.Този регулатор е много калпав на един приятел и на неговата нива не работи и на старата ми нива 1.6 не работи,дали има взаимозаменяем от нещо-незнам,сложих нов пък да видим колко ще издържи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X