Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

смятам да пробвам това с изключването от скорост на канал и ще разбера

Коментар

ми кажи какво е станало де ..
      че и на мен ми е интересно.
      почти съм тигурен че е она дрънкащ пръстен в началото на вала, комбинирано с карето след раздатката

Коментар

До: Проблем с Лада Нива

Малко си позакаснял минали са долу-горе 2,4години
        0898707872-Здравко

Коментар

И на моята Нива е така, като пусна съединителя и чука ама поне нямаше други шумове, а сега след 80км/ч почва да чука сериозно и маи отива на към раздатка.Мизерна работа още не съм и се нарадвал.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
            Ти кака ще се чувстваш ако единия крак е с 5 см по малък от другия.
            Ще ти е комфортно ли ами същото причиняваш и на Нивата.
            Е, на Гаринча единия крак беше по къс със 7 сантиметра ,но беше втория футболист след Пеле.

Коментар

Проблем с Лада Нив

здравеите колеги имам проблем сас лада нива задна лява гума седи на криво вазможнолие да е крива полоска или пак кардана

Коментар

От: Проблем с Лада Нива

Кардана няма как да е крив и да ти е криво колелото, виж самият диференциал да не би да е крив, лагера, джантата, барабана
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

От: Проблем с Лада Нив

Първоначално публикуван от Ase Преглед на мнение
                  Здравейте колеги .Имам проблем с.. Лада Нива . Задна лява гума седи на криво ъзможно ли е да е крива полуоска или пък кардана.
                  ​Не.Вдигни я на крик и виж дали има луфтове.

Коментар

Първоначално публикуван от _Ka3aKa_ Преглед на мнение
                    Проблема е следния като пускам по рязко съединителя усещам как има луфт или хлабина в диферинциала или раздатката и аз незнам от къде се чува но има, аз поне така си го обяснявам че има някъде хлабавина или луфт. От какво може да е проблема, преди 2 дена ходих в гората по едни пътеки и повече кал и включвах 4х4 а в момента съм с различни гуми имам впредвид предните са ми 175/16, а задните 235/15 възможно ли е от това да се е получил проблема с дифа
                    Включи малкия лост на раздатката ако чукането изчезне сателити и планети за смяна поне на мойта това беше.

Коментар

От: Проблем с Лада Нив

Първоначално публикуван от Ase Преглед на мнение
                      здравеите колеги имам проблем сас лада нива задна лява гума седи на криво вазможнолие да е крива полоска или пак кардана

Заминал лагер на полуоската.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                        Кардана няма как да е крив и да ти е криво колелото, виж самият диференциал да не би да е крив, лагера, джантата, барабана
                        Kakво значи крив диференциал, лагер, джанта и барабан. Ако става въпрос за нещо криво, то това ще е моста. При кривина в джанта, барабан ще е видимо сериозно биене при движение. Ако е лагер за да стои колелото на криво трябва въобще да го няма.
                        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                          Kakво значи крив диференциал, лагер, джанта и барабан. Ако става въпрос за нещо криво, то това ще е моста. При кривина в джанта, барабан ще е видимо сериозно биене при движение. Ако е лагер за да стои колелото на криво трябва въобще да го няма.
                          Ами без да видим, само гадаем Дадох му само насоки, какво да гледа Имах в предвид моста, но съм написал дифа, без да искам
                          Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 04-12-13, 21:32.
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Това не е проблем, който е ей така да легнеш под колата и да гледаш това и онова, още повече ако нямаш и нужния опит и знания- няма как човек да разбира от всичко. Моят съвет е да отидеш при човек който си разбира от работата!
                            0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

+1

Коментар

Аз пък не виждам кое от тези железа може да се изкриви. По-скоро би се счупило нещо.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scan-131205-0001.jpg
Прегледи:1
Размер:126.8 КБ
ID:5543482
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X