Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв крик да си взема?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв крик да си взема?

Здравейте колеги, да не отварям нова тема, да питам тук, Може ли някой да премери, на оригиналния крик за нива, дължината, за да видя дали и моя е оригинален, че го купих от пазарището, уж за Нива, за Нива, пък да видим, че ще сменявам ушите ии...
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Общата дължина е 572 мм
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Здравейте колеги, да не отварям нова тема, да питам тук, Може ли някой да премери, на оригиналния крик за нива, дължината, за да видя дали и моя е оригинален, че го купих от пазарището, уж за Нива, за Нива, пък да видим, че ще сменявам ушите ии...
        Оригиналния крик,като го сложиш на оригиналното място влиза точно от габарита до стойката за акумолатора.Ако е по кьс занчи не е нивов.
        0898774443-Пламен.

Коментар

До сега си ползвах стандартния крик в комбинация с един малък хидравличен, но от скоро и аз се оборудвах с джек в Нивата. Джека ми е 60'' от Вромоските. Взех го по-дълъг с тенденция ако не мога да му намеря място да имам възможност да го "пострига" лекичко. Ограничения бюджет ме принуди да си направя приставки за вдигане на джантите и такава за праговете подобна на тази на Диското (виж снимка). Тъй като съм съвсем пресен по темата за приложение на джек с Нива искам да питам притежателите и ползвателите следните неща - до колко е безопасно да вдигам на стандартните брони без допълнително им усилване и ако се налага усилване, в какво трябва да се състои то. И второ по какъв начин да усиля праговете, така че да мога да вигам и от там - дали да си правя степенки, някакви допълнителни арматури или въобще да не се занимавам с мисии невъзможни. Към настоящия момент с приставката за прагове, същите поддават и ми накланят опасно джека към автомобила.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAP4ARG4.jpg
Прегледи:1
Размер:7.5 КБ
ID:5266130
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
            До сега си ползвах стандартния крик в комбинация с един малък хидравличен, но от скоро и аз се оборудвах с джек в Нивата. Джека ми е 60'' от Вромоските. Взех го по-дълъг с тенденция ако не мога да му намеря място да имам възможност да го "пострига" лекичко. Ограничения бюджет ме принуди да си направя приставки за вдигане на джантите и такава за праговете подобна на тази на Диското (виж снимка). Тъй като съм съвсем пресен по темата за приложение на джек с Нива искам да питам притежателите и ползвателите следните неща - до колко е безопасно да вдигам на стандартните брони без допълнително им усилване и ако се налага усилване, в какво трябва да се състои то. И второ по какъв начин да усиля праговете, така че да мога да вигам и от там - дали да си правя степенки, някакви допълнителни арматури или въобще да не се занимавам с мисии невъзможни. Към настоящия момент с приставката за прагове, същите поддават и ми накланят опасно джека към автомобила.

[ATTACH=CONFIG]316798[/ATTACH]
            Бронята можеш да я вдигнеш, но само където са тръбите, за захващането..!Иначе се криви... Един от колегите, беше направил предна броня, от железен рифел..!Там вече може да я вдигаш където и да искаш..Стига да не е слаб..3-4мм стомана, стига..
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ограничения бюджет ме принуди да си направя приставки за вдигане на джантите и такава за праговете подобна на тази на Диското
              [ATTACH=CONFIG]316798[/ATTACH]
              Колега дай снимки или линк да ги видя приставките за джантите че и аз съм на същия хал..
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Приставката за джанти копира тази на снимката, просто моята все още няма колани и куки и не съм я боядисал още. Освен това все още обмислям дали да ползвам колани или вериги.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04319.jpg
Прегледи:1
Размер:123.9 КБ
ID:5266440
                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Има тема за тази "приставка" , Само две куки на джека .

Коментар

Дай линк ....?
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Приставката за джанти копира тази на снимката, просто моята все още няма колани и куки и не съм я боядисал още. Освен това все още обмислям дали да ползвам колани или вериги.
                      [ATTACH=CONFIG]317300[/ATTACH]
                      Аз съм си го направил с вериги и при мен е без частта която предпазва гумата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X