Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв крик да си взема?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв крик да си взема?

Аз си карам с мен освен оригиналния ладов и един десет тонен хидравличен от камион и от както имам нива не съм ползвал нейния заводски крик хидравличния е много по удобен ножеш да си вдигаш гумите по двойки предни и задни.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз си нося малко крокодилче. Мога да го подложа, където си поискам, както си поискам. Чиста, бърза и удобна работа. Оригиналния е стар, чисто нов, но никога не бих го причинил на колата. Стои просто за оригиналност.

Коментар

Оригиналния крик на УАЗ е най подходящ за нива.Малък и компактен винтов ВЕЧЕН.Разбира се най добре джек

Коментар

вземи си крик жаба. 1,5 тона струва 17-18 лв. Не се пуха в дупката е се слага под праговете. Проблем е само ако са ти изгнили.

Коментар

Джек 48 цола.
            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
              Джек 48 цола.
              Та като отвори дума... всичките ли, които се продават вършат работа или има по-хубави и не толкова хубави, че гледам са различни пък с не голяма разлика в цената?
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Тук един колега ги продава,от форума - казва се Явор и е от Бургас.А ти препоръчвам този размер,защото ако правилно съм разбрал,колата е Нива.И 48 - цоловия се събира точно зад седалките./Аз не съм пробвал,но други са./.Цената му е между 90 и 110 лв.,но ти си питай Явор.Следвашият размер е 60 цола,но той е за съвсем екстремни истории.Решавай си.
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

Абсолютен ламер (аз). Защо не казвате, че стандартното място на крика е под предния капак от дясно?

Днес смених номерата на колата в КАТ и като трябваше да проверят номера на рамата човекът ми каза "вдигни крика". Аз "какъв крик?"... И си намерих оригиналният ръчен крик за Нива

Коментар

ако правилно съм разбрал,колата е Нива.
                    Толкова ли не личи по аватара, че е Витара. Питах дали има и ментета или такива с проблеми.
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                      Толкова ли не личи по аватара, че е Витара. Питах дали има и ментета или такива с проблеми.
                      Конструкцията им е доста стара и утвърдена. Състои се от дебели, плътни, прости железа, които са лесни за производство, тъй че едва ли е пълно с лоши ментета. На моя пише 3 тона, което е груб запас срещу теглото на Нива или Витара. Иронията е, че точно моята кола с него не съм вдигал. Китайските, които продава Явор (моя е от тях) са с добро име тук. В момента нямало, плавали новите от Китай.

@Филип:
                      късметлия си, моята ми я продадоха без крик, научих случайно къде му е оригиналното място.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                        Абсолютен ламер (аз). Защо не казвате, че стандартното място на крика е под предния капак от дясно?

Днес смених номерата на колата в КАТ и като трябваше да проверят номера на рамата човекът ми каза "вдигни крика". Аз "какъв крик?"... И си намерих оригиналният ръчен крик за Нива
                        Ха честито! А рез.гума видя ли я, та да не питаш и за нея!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Ха честито! А рез.гума видя ли я, та да не питаш и за нея!
                          Хахаха, да... с нея се справих лесно. Все още не съм напълно за бяло бастунче

Коментар

.Аз ти препоръчвам този размер,защото ако правилно съм разбрал,колата е Нива.И 48 - цоловия се събира точно зад седалките./Аз не съм пробвал,но други са./.Следвашият размер е 60 цола,но той е за съвсем екстремни истории.Решавай си.
                            При нивите се събира точно зад седалките и в багажника също, само дето моя е от жълтите, а те са с по-голяма основа и затова първо трябва да я махнеш иначе не става. Нивата можеш да я дигаш за броните но само там където са тръбите за захващането към купето, за праговете не е добра идея! В момента си правя приспособление за вдигане за гумите. Моя крик съм го пробвал досега само на един Нисан

Коментар

Препоръчвам ножичен (ромб с винт) за 1,5 т. Работната височина е 10-38 см. Може да се ползва при всякакви случаи и условия, и не се разваля. Цената е 15-18 лв. Оригиналният поддава при надлъжен наклон, а понякога втулките на купето са деформирани и не влиза.
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Крика работи ли още?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X