Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електро усилвател за волана на "нивата" и климатик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Лада-Нива

има ли някакъв напредък по темата с вноса на електро усилвателя

Коментар

• До: Електро усилвател за волана на "нивата" и климатик

никой нищо не знае така ли

Коментар

лесно ли се монтира ел.усилвателя

Коментар

Първоначално публикуван от ivako Преглед на мнение
          лесно ли се монтира ел.усилвателя
          Абе ти намери, по за монтирането ще му мислиме после
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

И аз това викам намерете го това аз съм се навил на жигулката да си слагам някой каза че няма да стане ама все ще се измисли нещо.

Коментар

Тука тази тема стои една година без отговор.
              Толкос ли няма кой да внесе малко части от Русия?

Коментар

Мисля че можеш даси поръчаш в НАР-пуснаха нива в сериино производство с хидравлика и като опция климатик-предполагам че може да бъде доставен пълния комплект за инсталация,като отида до Благоевград ще питам.

Коментар

Приятелю , просто тази тема се е изчерпала , за нива части има колкото искаш. Вчера даже разбрах, че са са пуснали нов модел климатик ,обаче още е в изпитание за България. Относно газенето в плажният пясък / видях , че колега е питал много отдавна за това / и отговарям на базата на собствен опит, реших да изпитам чудото на руската инжинерна мисъл и се натресах чак до водата на един Варненски плаж , и опа , препотих се , мале че и жената беше с мене , като трактор се понесох , ора напреде , ора назаде обаче излизане няма , събраха се сиирджий, направо младежки пъки ме избиха и жената едни погледи хвърля направо мълний. Да подчертая бях с всесезонните оригинални гуми , че по едно време миличката разбра че има достатъчно публика и реши да покаже възможностите си и сигурно разбра колко съм и ядосан и като драсна и издрапа , след половин часова борба . Обаче след това проучих и разбрах че за пясък на Нивата и трябва най-широката гума която може да понесе и с най малко агресивен граифер и ще бъде огън за пясъка . Които си копува нива и има правилна преценка няма да остане недоволен , зависи за какво я ползва . Ако иска лукс не му препоръчвам Нива.

Коментар

Първоначално публикуван от stnenkov Преглед на мнение
                    Приятелю , просто тази тема се е изчерпала , за нива части има колкото искаш. Вчера даже разбрах, че са са пуснали нов модел климатик ,обаче още е в изпитание за България. Относно газенето в плажният пясък / видях , че колега е питал много отдавна за това / и отговарям на базата на собствен опит, реших да изпитам чудото на руската инжинерна мисъл и се натресах чак до водата на един Варненски плаж , и опа , препотих се , мале че и жената беше с мене , като трактор се понесох , ора напреде , ора назаде обаче излизане няма , събраха се сиирджий, направо младежки пъки ме избиха и жената едни погледи хвърля направо мълний. Да подчертая бях с всесезонните оригинални гуми , че по едно време миличката разбра че има достатъчно публика и реши да покаже възможностите си и сигурно разбра колко съм и ядосан и като драсна и издрапа , след половин часова борба . Обаче след това проучих и разбрах че за пясък на Нивата и трябва най-широката гума която може да понесе и с най малко агресивен граифер и ще бъде огън за пясъка . Които си копува нива и има правилна преценка няма да остане недоволен , зависи за какво я ползва . Ако иска лукс не му препоръчвам Нива.
                    И да и не преди години когато плажовете бяха по незастроени около Приморско и най вече на ММЦ съм карал старата ми нива с часове по плажа с 5-човеци и по мокрия и по сухия пясък и по дюните не затъва и не потъва само при потегляне трябва да се внимава и един път тръгне ли после лети като откачена и това с гуми 205 80 16 но доста ниви съм вадил от плажовете не знам как ги окопавате последната беше с гуми 225 65 15 и пак беше потънала така,че имат значение гумите ама и не само те последната с Камаз на асвалта дълго важе и 10 човека я вадихме колегата бая часове опити беше правил а и някой май му беше казал,че нивата на затъва да ама не.
                    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                      И да и не преди години когато плажовете бяха по незастроени около Приморско и най вече на ММЦ съм карал старата ми нива с часове по плажа с 5-човеци и по мокрия и по сухия пясък и по дюните не затъва и не потъва само при потегляне трябва да се внимава и един път тръгне ли после лети като откачена и това с гуми 205 80 16 но доста ниви съм вадил от плажовете не знам как ги окопавате последната беше с гуми 225 65 15 и пак беше потънала така,че имат значение гумите ама и не само те последната с Камаз на асвалта дълго важе и 10 човека я вадихме колегата бая часове опити беше правил а и някой май му беше казал,че нивата на затъва да ама не.
                      Проблема почти винаги е м-у волана и седалката.

Коментар

Преди час се върнах от морето и я карах по пясъка с оригиналните и гуми, но тоя път не правих снимки. Върви и пушек се вдига, но се тръгва и кара на бавни. Миналата година качих снимки в раздел "Представяне на нашите джипки". Ако искаш ги потърси.Без излишна скромност ще кажа, че събрах очите на плажуващите и е голям кеф.
                        Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Нива на пясък (пробвано точно около Приморско) се окопава тривиално. Трябва да си с добре напомпани ВлИ-5 и да включиш блокировката. Пробвано.

Коментар

А ако същите се поизпуснот до към 0.8-1атм. положението не се ли променя?Или агресивния грайфер май хич не е подходящ за пясъка-особено,когато гумата е тясна,каквато е и Вли-5.Питам защото никога не съм я карал на пясък.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                              А ако същите се поизпуснот до към 0.8-1атм. положението не се ли променя?Или агресивния грайфер май хич не е подходящ за пясъка-особено,когато гумата е тясна,каквато е и Вли-5.Питам защото никога не съм я карал на пясък.
                              О, променя се. Гумата че не е подходяща за пясък - не е, но за да я закопаеш истински трябва и да е много надута. С 1 бар налягане все пак стъпва на двойно по-голяма площ, отколкото с 2 бара.

Коментар

А с ел. усилвателя какво стана... ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X