Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се здрава Нива.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търси се здрава Нива.

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
    Този въпрос ми го задават всички приятели - ами в действителност "извън пътя" ще я карам много малко. Въпросът беше, че търся евтина кола с евтини части без "екстри". Когато теглих чертата реших, че по-подходящо от руската машина няма
    Е, изборът си е избор. Мисълта ми беше конкретно за метана. Сега моята е с пропан-бутан и е много по-удобно, макар и малко по-скъпо за единица пробег.

Коментар

О, не горя от желание за метан. Дори и на бензин мога да си карам без проблем.

Коментар

Виж моята, ако ти допада може да измислиме нещо
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35646

Коментар

Да аз бих взел тази Нива-колата я знаем тук от форума и мисля,че си заслужава.

Коментар

На мен това също ми се вижда най разумният вариянт. Тя Нивата си е на късмет, а Нива на старо си е жив късмет. Колата е позната освен всичко друго. А то не е никак малко. Гледам, че и колегата който я продава е готов за разговор.

Аз лично два, три пъти се засилвам да се обаждам
            Последно редактирано от Гергин; 26-10-09, 21:51. Причина: допълване
            Пийте червено вино! Дава здраве.
            А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Аз бих я взел, защото поне на снимка е перфектна, но такива пари за кола нямам. Виждам, че й искате 3000 лева първоначална вноска (дотук добре), но и 24 оставащи по 355 лева (т.е. вкупом 8520). Както и да си го смятаме 11520 е височко над бюджета ми (кажи речи двойно). Вярно - разсрочено е за две години, но аз гледам на парите си в дългосрочен план.

В предишен пост пише, че е възможно да се опрости закупуването на лебедка, тунингованото окачване, готините гуми и багажника и така първоначалната вноска ставаше 500лв... т.е. цената смъква на общи 9020... Пак сме множко над това, с което разполагам, но с оглед разсроченото разплащане може и да преглътна. Още ли е валидна тази оферта за "атунинговане"? Ако да - ще разпитам баща ми за евентуално дофинансиране...

Коментар

Обади се ще мислиме нещо

Коментар

Тази събота или неделя ще имам визия дали да рискувам с такъв лизинг или не.

Коментар

За тези пари какъв джип можеш да вземиш.Никога не бих дал такива пари.
                    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                      Колега,всеки човек си има вкус и предпочитания.Аз лично предпочитам нивата пред всеки друг джип,не искам да засегна никой от водачите на другите марки.Aз не съм тригнал дасе състезавам,нито да хода по траяли,просто я ползвам за каквото е предназначена,не трябва да критикуваме толкова остро,както казах всичко е въпрос до лично предпочитане.Поздрави

Коментар

Колега и аз карам Нива 1.6 карбуратор,не бих я сменил за по нова 1.7 , старите са по добри.
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Какъв джип, колега??
                          От тея дето ще седят в гаража ли, и ще заобикаляш всяка дупка??
                          Или ще събираш от банички 1000лв. за гуми? За застраховката и данъка от кафета? И като чукне нещо ще посягаш за успокоителни.
                          Не се заяждам а ми е интересно, защо то и аз имам сходен проблем и ако знаеш ще ми е от голяма полза.
                          Пийте червено вино! Дава здраве.
                          А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Колега и аз карам Нива 1.6 карбуратор,не бих я сменил за по нова 1.7 , старите са по добри.
                            Да , да гроздето е кисело

Коментар

Да спрете да пишете глупости, ли?

Коментар

Първоначално публикуван от ggs Преглед на мнение
                                Какъв джип, колега??
                                От тея дето ще седят в гаража ли, и ще заобикаляш всяка дупка??
                                Или ще събираш от банички 1000лв. за гуми? За застраховката и данъка от кафета? И като чукне нещо ще посягаш за успокоителни.
                                Не се заяждам а ми е интересно, защо то и аз имам сходен проблем и ако знаеш ще ми е от голяма полза.
                                Да, именно затова търся такава евтина кола. Много мои приятели се набутват - купуват си "на далавера" някой мерцедес, ауди или друга полулуксозна "гъзария" (казвам го така, защото им знам социалния статут и е ясно, че не е разумно) и после половин година работят за ремонтите и режийните на колата, а останалата за храна. Естествено се оплакват "колко е кофти живота" и "колко са им ниски заплатите".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X