Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се здрава Нива.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търси се здрава Нива.

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
    Да, именно затова търся такава евтина кола. Много мои приятели се набутват - купуват си "на далавера" някой мерцедес, ауди или друга полулуксозна "гъзария" (казвам го така, защото им знам социалния статут и е ясно, че не е разумно) и после половин година работят за ремонтите и режийните на колата, а останалата за храна. Естествено се оплакват "колко е кофти живота" и "колко са им ниски заплатите".
    Първоначално публикуван от peppy
    Продавам си Нивата.
    86г. 1.6, 5 скорости.

Агу
    Лебедка - Vromos 8000lbrs + дистанционно (ползвана 3пъти, в гаранция)
    Броня - made in Йори и Соти
    Кобри 195 R15 (на по-малко от 1000км)
    Аларма
    Оригиналните 16-ки джанти+нови нивови летни гуми вървят с колата.

Сменени всички накладки, спирачни цилиндърчета и тръбички, гумички на клапани, водна помпа, бензинова помпа.
    Много добро техническо състояние.
    Боята е надраскана по обясними причини
    Километри не мога да посоча, километража на ладата е шест цифрен, колко пъти е превъртян никой не може да каже, при мен е от 1996г. тогава ми я докараха от Австрия и пишеше 86000км, в Бг не е минала повече от 50 000км. ползва се само за лов от вилата до близките ловни полета и аз съм направил 3-4 разходки с нея.
    Готова за експлоатация.
    Цена по-долу

Може да се види в София
    0888 50-43-43

Когато говорим за Нива - годината не винаги е предимство .
    Макар и неудобна година - загледай се и ...... ако аз си търсех нива - щях да се спра на тази .
    Но аз карам само извън пътя и може би имам различни критерии .....
    Дано още се продава .... но колегата пише , че щом не е закючена - значи се продава.( за почерпка - пия само кафе и една разходка на терен за запознаване на Нивите )
    Последно редактирано от bgbul; 30-10-09, 11:01.

Коментар

Хей мерси, но определено не е това, което търся За мен е колкото се може по-нова (т.е. без ръжди, за да мога да си я "оплескам" с боди) и без тунинг.

Коментар

Хей мерси, но определено не е това, което търся За мен е колкото се може по-нова (т.е. без ръжди, за да мога да си я "оплескам" с боди) и без тунинг.
        Да си я "оплескаш" наистина е точната дума.Да не мислиш че това оплескване с Боди ще я запази от ръжда особено ако е и по-нова.Не знам кой какво ти е говорил но недей да си мислиш,че ще я опазиш от ръжда с това боди.Успех.
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Поне при ладата (комби жигула), която баща ми караше през 80те имаше повече от добър ефект.

@nedialko dimitrov - съжалявам, колата ти е перфектна и идеална според критериите ми, но просто не ми е по джоба в момента. С учителската заплата - толкова

Коментар

... колкото се може по-нова ... без ръжди...
            Не се заблуждавай - при Нива тези две неща нямат нищо общо.

Коментар

Определено го забелязах и усетих. Видях 3 годишна в безобразно състояние (веждите буквално за смяна, под лайсната на задния прозорец яко ръжда, обелена боя между предния капак и прозореца, ръжда около фаровете). Видях и доста старичка с много по-малко забележки.

В общи линии обаче усетих, че за парите, които давам "няма да го бъде" да е "без забележки".

Коментар

Определено го забелязах и усетих. Видях 3 годишна в безобразно състояние (веждите буквално за смяна, под лайсната на задния прозорец яко ръжда, обелена боя между предния капак и прозореца, ръжда около фаровете). Видях и доста старичка с много по-малко забележки.

В общи линии обаче усетих, че за парите, които давам "няма да го бъде" да е "без забележки".
                И колко пари ти се дават за добра нива последно?
                Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Тука всеки гледа да направи някакво подобрение по Нивата си,с което да я направи по-здрава,по-проходима и т.н.,а ти колега търсиш Нива без да е пипнато по нея.Не те разбирам,а може би искаш ти да си я правиш,ако е така това е вече друго!

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                    Тука всеки гледа да направи някакво подобрение по Нивата си,с което да я направи ...
                    Ами, не всеки. Аз, например, съм доста пестелив откъм подобрения - твърдо съм убеден, че Нива си е задоволителна и в оригиналния вид. Все пак е паркетник, макар и корав. Още повече, че заради паркетната си конструкция е доста неподдатлива на промени.

Коментар

Мен пък хич не ме задоволява в оригиналния си вид-влизаш в един малко по-дълбок коловоз или сняг и колата моментално спира.Затова съм я повдигнал малко 4-5см. и сега в гората се чувствам по-сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                        И колко пари ти се дават за добра нива последно?
                        Пише си още в началото. Смятам да дам от 5000 до 6000 лева, като отделно съм предвидил бюджет за смяна на всички консумативи и ремонти тук-там където е нужно.

Оригиналният вид на колата ме ПРЕзадоволява напълно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Ами, не всеки. Аз, например, съм доста пестелив откъм подобрения - твърдо съм убеден, че Нива си е задоволителна и в оригиналния вид. Все пак е паркетник, макар и корав. Още повече, че заради паркетната си конструкция е доста неподдатлива на промени.
                          Да съгласен съм,но направени подобрения по нея и то грамотно са един голям плюс както за собственика й така и за самата кола,независимо за какво ще я ползва.

Коментар

Спор няма - щом е "подобрение", то следва да е "нещо по-добро". Въпросът е, че и то струва пари и от там насетне - трябва ли ти наистина...

Коментар

Пише си още в началото. Смятам да дам от 5000 до 6000 лева, като отделно съм предвидил бюджет за смяна на всички консумативи и ремонти тук-там където е нужно.

Оригиналният вид на колата ме ПРЕзадоволява напълно.
                              Разгледай моята помисли какви пари ти се дават за нея и аз ще помисля колко мога да сваля от последната цена която съм и пуснал и пресметни и това,че всички пари които си отделил за ремонти отпадат защото тази нива поне към този момент няма нужда от такива и всичко и е обслужено. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64603
                              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Уникална ти е Нивата колега-евала!Но тази може да му е много лъскава-това е майтап!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X