Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива - прекъсва на бензин!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада Нива - прекъсва на бензин!

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
    По принцип трудното палене идва когато се скапе датчика на разпределителния вал.
    Колега от къде да си намеря добър датчик?Купих "добър" руски си оригинален,но нали пак казвам излиза си грешка на РВ!?!

Коментар

Здравей колега моята Нива е абсолютно същата и ми прави същия проблем.Все едно аз съм писал темата .
      Ако си решил проблема моля те сподели,че къде ли не ходих и проблема с прекъсването си остана.
      Предварително благодаря.
      Ето и тел.0885621898.

Коментар

здравейте колеги аз имам лада нива 1.7i със подобен проблем. реших го със стъпков мотор от опел астра 1.6 втора ръка!

Коментар

От: До: Лада Нива - прекъсва на бензин!

имам същия проблем, ако си оправил нивата пиши ми или си остави телефон да ти звънна

Коментар

Здравейте, изчетох всичко проблемите който описват колегите приличат на моя но не точно.А ето какъв е моя проблем лада нива 1.7i 2006 г. с газов инжекцион при мокро и влажно време започва да прекъсва както на бензин така и на газ.Иначе пали без проблем сухо ли е времето пак никакви проблеми.Сменил сьм ланд сонда датчик колянов и разпределителен вал свещи и кабели и пак без резултатат.Вече незнам какво да правя.

Коментар

колеги имам проблем нивата е моно инжекция 1.7 1996г купих я скоро и ми казаха че не работи на бензин само на гас не разбрах защо но започнах а помпата не брамчи тя е в резервара извадих я замерва я един приател каза че е здрава смъквах и филтара със датчика за налягането също замерван здраф неазнам защо не тръгва помпата

Коментар

Ток идва ли изобщо до нея?
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от miro.man4ev Преглед на мнение
                  колеги имам проблем нивата е моно инжекция 1.7 1996г купих я скоро и ми казаха че не работи на бензин само на гас не разбрах защо но започнах а помпата не брамчи тя е в резервара извадих я замерва я един приател каза че е здрава смъквах и филтара със датчика за налягането също замерван здраф неазнам защо не тръгва помпата
                  За да работи това моноинжекционно чудо на бензин трябва да ти е здрав оригиналния зап.модул,помпата,както и управляващия блок-/компа/.
                  Я вдигни капака и виж да не би вече да ти е "насадено" делко от предния собстеник,поради излизане от строя на ориг.запалителен модул-/при мен това се случи на около 180 000км./.
                  Ако е така въобще не се мъчи-няма да "пламне",даже и да захраниш помпата,защото няма кой да управлява дюзата и т.н.
                  Решението е преминаване към карбуратор.
                  Та виж с кое запалване си,като за начало.......-/оригиналното ли е/???
                  П.П.Дай да я видим Нивата колега-да не се окаже моята бивша,че всичко описано от теб съвпада,включително и годината на производство?!
                  От къде я купи?
                  Последно редактирано от Янко Желязков; 15-02-15, 21:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X