Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НИВА 1.7mi-проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НИВА 1.7mi-проблем

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    Ти изби рибата .... как ще разглобяваш стъпково моторче.......може аз да съм изостанал, може това моторче да е друго - не знам До сега съм чистил толкова моторчета и дори за миг не съм помислял да го разглобя...
    Все пак - браво за смелостта. Понякога да не знаеш си е предимство. Разбрах че и СМ може да се разглобява.....дано да си снимал ....?
    Иначе - сваляш СМ, потапяш го в буркан, съд с нафта, АМБ, бензин - каквото ти харесва и започваш да го движиш (това което се движи в него). Така го промиваш в няколко "води" и си готов.
    Направо ти се възхищавам ..... браво, че си успял .
    Поздрави !
    Всъщност, нещата изобщо не са сложни и едва ли съм направил кой знае какво. Разнитването е елементарна работа, просто трябва да се внимава като се вади вътрешното тяло, т. е. не да се дърпа капачето, а да се избута откъм зъбчетата. Това и направих на първия етап, сглобих го и видях, че е останала една пружинна шайба, та при второто отваряне, понеже вече знаех как, скъсах жичките.
    Иначе идеята за разглобчяване я взаимствах от Форум-Опел Клуб България-темата е " Вариант за почистване на Стъпково моторче в домашни условия" /още не съм разучил как се качват снимки и линкове/.
    Сега като разсъждавам, може и да не се разглобява, но трябва да се наблегне на нагара по шлиците, който е много твърд. Освен това разсъждавам, че трябва да обърна внимание и на Ламбдата.
    В горния си пост пропуснах един въпрос към Знаещите- Трябва ли чека да светне, ако се извади куплунга на СМ при работещ ДВГ? При мен не светва. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X