Колеги от доста време имам следния проблем-когато спускам на скорост стръмен наклон колата гасне и спира.Най-вече на 1 бавна.Това го прави и на газ и на бензин.Смених гор.и възд.ф-р,но е все същата.Нивата е 1.7моно.инж.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НИВА 1.7mi-проблем
Свий
X
-
До: НИВА 1.7mi-проблем
Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнениеКолеги от доста време имам следния проблем-когато спускам на скорост стръмен наклон колата гасне и спира.Най-вече на 1 бавна.Това го прави и на газ и на бензин.Смених гор.и възд.ф-р,но е все същата.Нивата е 1.7моно.инж.
п.п ето това вече си е конкретен въпрос на който си заслужава някой да помисли и да разсъждава по тематаHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
-
Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнениеДа и моята е на GM.Проблема си го реших с почистване на стъпковия мотор.Нямам информация за гор. и зап. с-ма.Само мога да ти кажа,че моята е без делко-с две бобини е и един датчик на кол.вал.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
На пресечен терен разхода е доста относителен-при мен в повечето случаи е около 15-20л. на сто газ.Говоря само в гората без асфалт на бавни.Иначе смесено почти винаги се въртя около 13л. през зимата.Лете с литър надолу.Ако някой ти каже,че Нивата му е много икономична значи или не и ползва възможностите или те лъже.Друго положение НЯМА.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнениеНе обичам газавите уредби тързя къде е проблема за голямия разход на бензин.Други проблеми няма.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Пробвай я извън града-при 90-100км.ч.трябва да ти изгори около 9литра.Естествено гледай да избереш сравнително равен път за да можеш да караш най-вече на 5-та.И чак тогава си прави изводи.А за градското 12-14л. в зависимост от сезон,светофари,интензивност на движението,обороти на превключване на предавките.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар