Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Жигули

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: тунинг на жигули

Колега ВЕНИ аз също гарантирам че диференцяла на 124 особенно комби е с хидравлично задействане през помпата на нивомата системата се казва ASD и се управлява от датчиците на ABS системата така че ел. диф няма или не е на Мерцедес. По- новите системи са ASR ESP но те в никой случай не са това и не са ефективни като ASD е поне са доста по прости всъщтност садържат по един контролен модул всичко останало се чете и задейства през модула и помпата на АБС.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

да уточня не споря че дифа е ел. малко съм куц в тая тема просто като почнеш да превърташ почва да свети една лампа АСД на таблото а в Търново на времето имаше (според собственика) заводска 190-ка 4х4 с блокажи и всичко останало

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
        да уточня не споря че дифа е ел. малко съм куц в тая тема просто като почнеш да превърташ почва да свети една лампа АСД на таблото а в Търново на времето имаше (според собственика) заводска 190-ка 4х4 с блокажи и всичко останало
        190 4Х4 мисля че няма но не съм сигурен. Със сигурност има 124 която е 4Х4 4MATIC се казва системата но блокажи мисля че няма по-добре за блокажите е де се изкаже някой по-компетентен.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

е то тази 190-ка приличаше на голф кънтри купето стоеше като насъдено отгоре аз това го казвам като куриоз това

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
            а в Търново на времето имаше (според собственика) заводска 190-ка 4х4 с блокажи и всичко останало
            отговора е

Мнение на Veni1
            няма такъв Мерседес...

повярвай ми
            отново е същия отговор..
            уви...

отиди на официалния сайт на Мерцесес Бенц Клуб България и чети...

ето тук

www.mbclub.bg

а иначе, при сработване на ASD - действително на таблото светва оранжев триъгълник с удивителна, който показва, че системата е сработила...

Коментар

вени 1 дали според тебе не е възможно това да е няква гаражна изработка
              що се спориш
              аз казах че собственика каза че е заводско не че наистина е заводско
              и няма как да съм го объркал щото съм виждал купе на 190-ка
              също така знам че отдолу няма 2 моста

Коментар

Системата 4 matic е приложена най-напред върху модела W124.
                прехвъря въртящ момент в съотношение 60/40, впоследствие променено на 45/55
                Произвеждат се 48 модела на Мерседес от 7 серии, на които е приложена тази система
                Междинния диф е от планетарен тип..

Впоследствие е заменена със системата 4ETS (Electronic Traction System )
                За пълноценно използване на системата тя се интегрира с електронни те системи ESP® и ASR ..

4matic е доста сложна система, която е свързана с промяна на доста от оригиналните компоненти на 124, включая това, че едната от предните полуоски минава през картера на двигателя, включая специални пружини на предното окачване и т.н
                Въпреки че някои от компонентине на W124 се използват при 190, то това изпълнение е изключително малко вероятно за гаражно изпълнение.

Вероятноста да бъде поставен ASD отпред е категорически невъзможна.

Въпреки това аз прекратявам спора, защото не виждам смисъл от него..
                Успех!!
                Последно редактирано от Veni1; 31-01-09, 14:30. Причина: правописна грешка

Коментар

peace

Коментар

колеги какво става няма снимки няма мнения
                    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

• До: тунинг на жигули

ами аз чакам още някой да се престраши

Коментар

нямам време сега да сменя съединителя иначе и аз бих се вкючил

Коментар

Коментар

момичета съединителя е сменен ако искате да караме Сапарева баня знаете кадее

Коментар

бих се пробвал ама все още никой не ми помага за джантите нищо не съм измислил пък нови много пари....

Коментар

някой да ме опъти какви амортисьори да си сложа че оригиналните им късам ушите много (понеже съм с подложки)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X