Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Жигули

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: тунинг на жигули

твъдостааааааа пък аз си мислех че ще е височината
    то по принцип освен от ситроен може ли от нещо друго да се ползват амортисори с които да можеш да си променяш височината

Коментар

а отноно за самоблокиращия се диф и от двата сайта работят на територията на русия та мисълта ми е при нас дали може да се намери

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
        а отноно за самоблокиращия се диф и от двата сайта работят на територията на русия та мисълта ми е при нас дали може да се намери
        Евентуално с поръчка.Нещо ebey(или там как беше. Абе Който търси, намира
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Амортесьорите не регулират височината.. за целта ти трябват възглавници или хидравлика,

http://www.youtube.com/watch?v=k9m1z...eature=related
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

нещо подобно да
            ама никъде по сайтовете няма такова чудо

Коментар

незнам за какво са ти тия хидравлики според мен е по-добре да си намериш пружини и амове от нива отколкото да си даваш парите за глупости
              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

значи в крайна сметка само този от сайта би ми свършил работа и никой друг
                и ако е така да очаквам ли след като си отворя дифа и го изкормя новия дето е от сайта да пасне перфектно там без да се налага да режа, дупча, заварявам и псувам
                и след като го затворя съответно да имам така мечтания резултат (шпер)
                cerebral...ти си сила ; каквото и да правиш ще псуваш...
                дали е по ладата или не...не знам

Коментар

да то туй е най последния вариянт да я дигна само да сложа нещо 15/16 цола ама все пак 1-во ще мъча блокажа ако не стане я заебавам
                  само вдигната на 15 цола няма да е кой знай какво

Коментар

да то туй е най последния вариянт да я дигна само да сложа нещо 15/16 цола ама все пак 1-во ще мъча блокажа ако не стане я заебавам
                    само вдигната на 15 цола няма да е кой знай какво
                    За блокажа от НИВА, нали се разбрахме че става. Ама за 16 цола Бах аз тая Жужа... Що не си направиш рама? После сложи окачване и др от НИВА и да стане дзвер
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Като сложиш на Жигул 16 цола джанти, върху тях гумите ще са с височина 40, за да влязат изобщо в дупката. Ходовете на окачването ще са 20мм, за да не опират колелата в калниците. Лифт няма да помогне, защото калниците все едно ще отеснеят и на дължина. Като добавим блокировката - имаме супер дрифтачка.

А някой тук говореше, че искал да направи жигулът по-проходим.

Коментар

това може да го пиша втори път ама нещо бъгна сайта
                        значи дифа ще стане ама немога да намеря от къде да си го купя
                        а пък за гумите няма да имам проблем щото все пак ще сменя и амовете и подложки на пружините и съм перфектен

Коментар

Не ти давам пари, но те съветвам да не мислиш за глупости, ами купи една корозирала Нива със здраво окачване и двигател.Закърпи гредите(направо изгради нови) и си готов.Какви ги мислиш тук блокировки,регулируеми амортесори,гуми16" и т.н.
                          Сигурен съм, че ще ти легне по-евтино,а ще си и по проходим.
                          Виж това: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...967&f1=details
                          Радослав Йончев

Коментар

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
                            Не ти давам пари, но те съветвам да не мислиш за глупости, ами купи една корозирала Нива със здраво окачване и двигател.Закърпи гредите(направо изгради нови) и си готов.Какви ги мислиш тук блокировки,регулируеми амортесори,гуми16" и т.н.
                            Сигурен съм, че ще ти легне по-евтино,а ще си и по проходим.
                            Виж това: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...967&f1=details
                            Позволи ми да се направя на ясновидец
                            1. Тази Нива му е над бюджета
                            2. Целта му не е офроуд

Коментар

Здравейте!
                              До cerebral - за т.н. "шпер диф." за лада - намери контакт с рали състезатели - все ще има някъде да се търкаля някой такъв диф. или поне ще ти обяснят къде или как да направиш . Аз търсих близо 6 месеца такова нешто - взех го за 150 лв. Като го монтирахме на жигулката майстора каза че е преправян от диф. от лада комби - наложи се и нешто да скъсяваме по задния мост -не си спомням какво - да не кажа неква простотия. Жигулката е правих за себе си -за рали на асвалт- напълно аматыорски. Поведението на колата коренно се промени с този диф.- на първия завой канавката беше моя стана идеална за дрифт- трябва да се внимава с подаването на гаста преди и в завой. Тези дифове се правели на различни проценти на блокировка ( не съм " много в час "и не зная дали не пиша щуротии.
                              Дано съм бил полезен.
                              P.S. Ето още един сайт който ще бъде полезен за почитателите на лада http://www.vaz.ee/

Коментар

целта е уникат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X