Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Жигули

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: тунинг на жигули

Аз защо си мисля че тампоните по задницата са консуматив при такова каране
    За 3-4години и по асвалт се разбиват па камоли в гора...
    При нащо каране тип рали, не издържат дългите торсионни щанги(отдолу на моста).
    За зимата и аз си мисля да пробвам с няки по агресивни гуми
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

За тампоните на двигателя съм с Нивови-обикновените наистина не държат много на силни натоварвания.Отзад съм с подложки на пружините и нивови амортисьори.Що се отнася до боята-наистина колегата позна-оригинална е и по купето има сменяна само задна врата,иначе всичко друго си е заводско.2002г.,когато взех книжка колата беше на 65000км.с мотор 1.3 и диф.4.3.Малко по-късно намерих 1.6 двигател и веднага без да се замисля го сложих на Жигулито.Отначало бях маниак на високите скорости и колата се караше с диф. от ВАЗ 21074 с пред.число 3.9.Но после разбрах,че ме влекат повече оф-роуд приключенията и започнох преработка на колата.И така,докато не взема Нивата.

Коментар

мене друго ме притеснява баштами миталата седмица я прегрева и гарнитурата на главата е за смена взел съм гарнитура но днеска имаше събор на един манастир и ходих с нея и сега целия мотор е в масло
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Ми трябва да сменяш гарнитура-дано да се разминеш само с това.Зависи от прегряването-силно и трайно претопления мотор "омеква" от всякъде и нестава за нищо.После само ядове.Надявам се твоя да не го е сполетяло такова нещо.Успех.

Коментар

Е, най-много да се наложи, изправяне наглавата. Какво толкова. 1600 мотор, баща ми караше, едно време. Поне 4 пъти беше кривил глава ( няколко глави по ред от немарливост, като твоя случай) от прегряване. На 300 и кусур хил. със сменяни биелни лагери и сегменти само, още се търкаля, някъде из България. То, има уредче там на таблото, ама кой да го гледа...

Нищо де, пробвай със смяна на гарнитурата само. Но, добре ще бъде, да свалиш малка стружчица от тиквата, да се зачисти повърхността.

Коментар

Малко по на горе четох за подкалниците незнам дали е по хубаво с тях някой викат колкото и добре да са сложение с пълнят с мизрия отзад и така става по лошо

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
                Малко по на горе четох за подкалниците незнам дали е по хубаво с тях някой викат колкото и добре да са сложение с пълнят с мизрия отзад и така става по лошо
                Още по-голяма мизерия става, когато пясъкът, солта и водата от улицата бият директно по ламарините.

Коментар

Ти си чел, ама аз съм ги пробвал.

Вече, една година от както сложих моите. Вчера отворих единия, от чисто любопитство. Както го бях измил и затворил - така го заварих. След цяла есен и зима каране. Нямаше дори прах. Пазят най- зловещо поразяваните места в тези коли- предния горния преден ъгъл на калниците, долния такъв, кутийките, самия калник, задната му част и там, където се съединява с прага. Ако ще слагаш, просто ги захвани за самата вежда, маската и ламарината на коша със самонарезни видиики.

Всякакъв опит да се режат и скриват в извивките на веждите е абсолютно грешен начин и става повод за събиране на килограми луга, пясък, ла*на и прочие.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Живков Преглед на мнение
                    Ти си чел, ама аз съм ги пробвал.

Вече, една година от както сложих моите. Вчера отворих единия, от чисто любопитство. Както го бях измил и затворил - така го заварих. След цяла есен и зима каране. Нямаше дори прах. Пазят най- зловещо поразяваните места в тези коли- предния горния преден ъгъл на калниците, долния такъв, кутийките, самия калник, задната му част и там, където се съединява с прага. Ако ще слагаш, просто ги захвани за самата вежда, маската и ламарината на коша със самонарезни видиики.

Всякакъв опит да се режат и скриват в извивките на веждите е абсолютно грешен начин и става повод за събиране на килограми луга, пясък, ла*на и прочие.
                    Mоже и малко силиконче да се сложи, м-у подкалника и ламарината. Ще паза да не влиза гняс, а за излизане на вода и тн. ще има от къде...
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Мен ми е интересно на каква кола си ги сложил?
                      Моята е на 32 г. с много кърпеж няма как да стане тоя подкалник да пасне там, всичко е деформирано....

Коментар

Щом е толкова деформирана и кърпена не мисля,че си заслужава да и слагаш подкалници.

Коментар

Ами, те и корите не са много прави да ти кажа. Прилепват де, с видийка през 5 сантиметра...

Коментар

хехехеххех браво и ти си като мене...
                            взе да ми писва от тая жигула след основен ремонт ми гори 15 иначе проекта беше лифт блокаж туй онуй да ходя да се ровя с нея по калотиите отказал съм всичко...

Коментар

• До: Тунинг на Жигули

Ами, ако наистина юркаш, неразработен мотор из калища и чукари, тия 15 даже са добре. А, иначе, тя Жигулата не е виновна...

Коментар

• До: Тунинг на Жигули

Ако и сложиш седалки от седмица икапачки от оцет на чистачките ще стане по проходима от всеки джип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X