Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Жигули

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: тунинг на жигули

ами за затова не ща заварян диф щото няма каране а този самоблокиращия се ще си върши работата когато имам нужда от него само
    не постоянно

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
      това може да го пиша втори път ама нещо бъгна сайта
      значи дифа ще стане ама немога да намеря от къде да си го купя
      а пък за гумите няма да имам проблем щото все пак ще сменя и амовете и подложки на пружините и съм перфектен
      ако сложиш прожини от нива и подложки ъгала на каретата става голям
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
        ако сложиш прожини от нива и подложки ъгала на каретата става голям
        Ще подложи и на висящия лагер малко, и на скоростите малко... И ДВГто ше се понаклони малко. Или ако има като на НИВА на тампоните наачин да се регулират и е готов....
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

и като стане голям ....
          износват се бързо сигурно или какво
          аз навремето бях подложил само за пробата на задните пружини на първата дупка се откъснаха и двата амортисора така че знам че ще трябват и нови амове ама за карето не се бях сещал....
          кажете какви други нежелани ефекти ще има

Коментар

хайде някой нещо дакажи де

Коментар

хайде някой нещо дакажи де
              Да си платил за консултации? Ако не, ще чакаш докато някой отдели от своето време, за да ти отговори.

Казвам: вземи прочети нещо, преди да задавваш очевидни въпроси.

Искаш да правиш нещо, но по възможност някой друг да ти го измисли. Няма да стане.

Коментар

специално тази тема я няма у форума "как да си вдигнем класиката"

Коментар

а тези плащания за консултации какви са

Коментар

Елементарни. За да се държиш с някой като шеф, трябва да му плащаш.

Като искаш услуга без пари, ще проявиш поне малко уважение към този, който може да ти помогне:
                    - Например да се въздържаш от "хайде някой нещо да каже"
                    - Например да се пообразоваш малко в елементарна механика, а не да ти се обяснява всяко просто нещо (например що е кардан и как работи)
                    - Например да се постараеш да пишеш с по-малко грешки
                    - Например да научиш нещо по въпроса, който те интересува, за да вземаш сам някои решения

Коментар

Елементарни избираш някой който се е потрудил вместо теб да измисли и измайстори това за което питаш.И така пред комп. тунинг не се прави а трябва яко залягане под ладата и пожертване на средства време и матеряли за проби и резултати!
                      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Не го нападайте така. Ще разбере за какво става на въпрос с времето.

cerebral. Питай какво точно те интересува, но първо провери дали не е изписано тонове материал за това. Бъди малко по любезен, и ше се намери кой да ти помогне. И няма смисъл да пускаш постове с по едно изречение, само и само да натруаш публикации
                        Та питай точно и конкретно. Какво те интересува?

Коментар

Колеги не нападайте горкия човечец?
                          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

По въпроса за тунинга на Жигули:
                            Ако идеята е проходимост, имал съм честта да пробвам доработена в тази насока 2107 - тази на колегата kraz. Най-общо в случая - демонтаж на всичко излишно от купето, по-високо окачване, преминаване към 15" джанти със съответните високопрофилни гуми с подходящ грайфер (+изрязване на всичко, което им пречи - калниците например) и т.н.... Не е нито просто, нито евтино.
                            Но една Жигула може да мине по невъобразими за нормалните съвременни автомобили места и в стандартен вид - зависи от това до колко му е жал за нея на собственика.
                            Ако идеята е за "бегачка", информация много. Но - изискват се сериозни познания за автомобила и сериозни финанси - ако ще се прави.
                            А ако е колкото да се доубие колата - изхвърляне на всичко, без което може - тапицерии, седалки и т.н, рязане на пружини и газ, докато може.

Коментар

тук не ства на въпрос за яростен оффроуд а за оффриболов

Коментар

тук не ства на въпрос за яростен оффроуд а за оффриболов
                                Ако ти е само а риболов, Баба Жужа и така е проходима. Мятай малко по големи и злобни гуми, и не се занимавай! До всяка река и язовир, има пътчета. А там където не можеш да минеш сега, и с лифт ще ти е трудно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X