Здравейте, карам една нива 1,7 карбуратор от 200 година/65000км. Наскоро отиде за ремонт на радиатор парно (течеше в купето) в небезизвестния М-комплект. След като я взех (казаха че са и сменили и охлаждащата течност ) тръгнах по магистралата от София и докато стигна до пловдив колата прегря, изхвърли водата и т.н. След като я върнах в София вече излизаше белия пушек от ауспуха и колата си загряваше постоянно. Смениха гарнитурата и термостата, който беше излязал от строя. Няколко дена след това пак започна да грее. Гледам че радиатора в горната част е студен, а водата пак се губи (или я изхвърля или отива в някой от цилиндрите). Бял пушек няма. Сменихме водна помпа защото имам съмнения, че може да е от водната помпа. Вече в друг сервиз, защото тези в ЕМК определено не ми харесаха. Не може да правиш охладителна система и да не забележиш че термостата не отваря или водната помпа не върти. Да не говорим че кой знае как са сменили гарнитурата, може и да не са шлйфали главата. Накратко : Къде може да е проблема след като е сменено всичко (само радиатора остана може да е запушен) и ако може препоръчайте сервиз в София, където да я направят както трябва. Сега я водих в младост 4 на фантастико, ама още не мога да кажа нищо. Тия от ЕМК само за окачване и сединители стават , за двигател/охлаждане или си нямат понятие или са решили, че като съм си платил веднъж ще си плащам още като поп. Благодаря много

Коментар