До: Проблем с ниските обороти. Гаснене.
Такааа като спомена "отдушника на резервоара" ми светна една лампичка (в главата). Много вероятно е именно това да е проблема, защото докато пълнеха в една бензиностанция ми казаха, че е възможно нещо не е в ред с него.
Той къде точно се намира - някъде под корите отзад ли? Кофти е,
че там ми е газовата уредба...
Такааа като спомена "отдушника на резервоара" ми светна една лампичка (в главата). Много вероятно е именно това да е проблема, защото докато пълнеха в една бензиностанция ми казаха, че е възможно нещо не е в ред с него.
Той къде точно се намира - някъде под корите отзад ли? Кофти е,
че там ми е газовата уредба...
Предполагам е нещо свързано с въздушния филтър?
. Обяснявам всичко как притриса аха да загасне..как си го прави в зависимост как съм я събудил сутринта..някои дни няма проблем други цял ден ги прави..никой не помогна. Не бяха елкони...автоматичния оборотомер сменяха ( да смешно е, но за човек като мене дето е с две леви ..и така гивизи аутото само и само да не го остави на пътя,че тогава вече не знае какво да прави) слушам и изпълнявам, абе тръбички ли не бяха..нищо..единият път даже минаха към 7 дена преди да го направи номера, че таман си мислих че ми се е разминало..ама не би. Понеже съм нервак, като загасна един ден 3-4 пъти в голям град на кръстовищата...айде, продадох я на безценица..и до ден днешен не съжалявам, скъси ми живота с години тази колица...
Коментар