Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак Проблем С НИВАТА - разход на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пак Проблем С НИВАТА - разход на газ

Здравейте след много дълго ходене по мъките пак реших да пискам съвет от вас купих си нива стегнах я перфектно но за жалост гори 20/100 нито по малко нито пове4е говоря за ГАЗ купих нов изпраител LOVATO и пак същия проблемнамалям газста 20/100 увеличавам пак 20/100 ходих при доста "майстори" промяна няма ако някой си е изпатил нека ме посаветва нещо,за сега съм стигнал до мнението да сменя карбуратора
    Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм

Re: Пак Проблем С НИВАТА

Първоначално публикуван от TRANSPORTIOR
    Здравейте след много дълго ходене по мъките пак реших да пискам съвет от вас купих си нива стегнах я перфектно но за жалост гори 20/100 нито по малко нито пове4е говоря за ГАЗ купих нов изпраител LOVATO и пак същия проблемнамалям газста 20/100 увеличавам пак 20/100 ходих при доста "майстори" промяна няма ако някой си е изпатил нека ме посаветва нещо,за сега съм стигнал до мнението да сменя карбуратора
    А карбуратора дупчен ли е или а плочка, колко ти гори на бензин? сменял ли си кабели свещи палец на делкото? вакума към изпарителя откаде е взет?
    no signature no problems

Коментар

кабели делако дистр.капа4ка са нови карбуратора е с пло4ка

Коментар

кабели делако дистр.капа4ка са нови карбуратора е с пло4ка
        а другите 2 въпроса?
        no signature no problems

Коментар

на Бензин не съм я засичал вакума е взет от 4-цилиндър

Коментар

а мощност има ли или омаля кат и подадеш
            бързай бавно за да стигнеш на време

Коментар

да ти кажа малко е мудна дето се казва като спъната ина4е е със сменени сигменти дори е с нови клапани

Коментар

да ти кажа малко е мудна дето се казва като спъната ина4е е със сменени сигменти дори е с нови клапани
                а газаджийте като я мерат с анализатора всичко наред ли е по изгарянето? а не е зле да си я засечеш на бензин ако пак е висок разхода отиди на карбураторджия и след това си гледай газта, прегледай си хубаво капака на филтъра и самата филтърна кутия, пробвай номера с чашката в тръбата за въздух веднага ще разбереш какво става.
                no signature no problems

Коментар

имам една петица и е със същия проблем на бензин работи на газ се мъчи маистора каза клапани или разпределителен вал.Пробваи как се държи на бензин
                  бързай бавно за да стигнеш на време

Коментар

ок ще я засека на банзин и ще видим кво ще покаже

Коментар

Въпросът е дали е регулирана правилно. И дали е монтирано всичко както трябва. На служебната ми нива аз си слагах уредбата но под 14/100 не можах да я сваля...
                      Виж също така и въздушния филтър.
                      На Изузуто съм с BRC и никой не вярва че гори 11-12 газ. Доказвам при желание
                      Предлагам да се видим и да я погледна твоята Нивка
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Няма проблем обаче аз съм от кърджали

Коментар

Няма проблем обаче аз съм от кърджали
                          значи проблемът е на лице
                          no signature no problems

Коментар

да така е въпреки това приемам мнения

Коментар

С колко кранчета е дозаторът на газта?
                              Сложи с едно - поне при мен имаше отличен резултат. Провери центровката. Стесняван ли е всмукателния отвор на възд. филтър?
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X