Здравейте след много дълго ходене по мъките пак реших да пискам съвет от вас купих си нива стегнах я перфектно но за жалост гори 20/100 нито по малко нито пове4е говоря за ГАЗ купих нов изпраител LOVATO и пак същия проблемнамалям газста 20/100 увеличавам пак 20/100 ходих при доста "майстори" промяна няма ако някой си е изпатил нека ме посаветва нещо,за сега съм стигнал до мнението да сменя карбуратора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак Проблем С НИВАТА - разход на газ
Свий
X
-
Re: Пак Проблем С НИВАТА
Първоначално публикуван от TRANSPORTIORЗдравейте след много дълго ходене по мъките пак реших да пискам съвет от вас купих си нива стегнах я перфектно но за жалост гори 20/100 нито по малко нито пове4е говоря за ГАЗ купих нов изпраител LOVATO и пак същия проблемнамалям газста 20/100 увеличавам пак 20/100 ходих при доста "майстори" промяна няма ако някой си е изпатил нека ме посаветва нещо,за сега съм стигнал до мнението да сменя карбуратораno signature no problems
-
Първоначално публикуван от TRANSPORTIORда ти кажа малко е мудна дето се казва като спъната ина4е е със сменени сигменти дори е с нови клапаниno signature no problems
Коментар
-
Въпросът е дали е регулирана правилно. И дали е монтирано всичко както трябва. На служебната ми нива аз си слагах уредбата но под 14/100 не можах да я сваля...
Виж също така и въздушния филтър.
На Изузуто съм с BRC и никой не вярва че гори 11-12 газ. Доказвам при желание
Предлагам да се видим и да я погледна твоята Нивка"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
С колко кранчета е дозаторът на газта?
Сложи с едно - поне при мен имаше отличен резултат. Провери центровката. Стесняван ли е всмукателния отвор на възд. филтър?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар