От: Гуми за Лада Нива
axlastro Институция ли го дава обаче...по всички теми ми се хили с тая шапка
axlastro Институция ли го дава обаче...по всички теми ми се хили с тая шапка
- изборът си е твой и никой ме може да ти каже конкретно кое е за тебе. Аз също мислех да взема кама, но се отказах заради цената - намерих човека, който ги внася за НАР и цената там беше 140 лв/бр. Ако ги намериш на 117 както е писал колегата - заслужава си. Виждам, че си от Габрово и не е зле наистина да имаш нещо, което ще се справя добре зимата. За 16-те цола си има варианти и те са няколко, единия ти го казах и с отстъпката зимата при онлайн поръчка от Диана може да ти дойде доста прилично. За 16 цола има и един вариант около 200 лв - michelin lattitude cross, но те са 205/80/16, което значи, че ще трябва да режеш/вдигаш - те са балансирани за всички терени и сезони. По принцип на хлъзгава настилка с каквото и да караш, имаш едно наум с нивата, защото е къса и лесно се завърта. Ако продадеш едните джанти и вземеш 15 цолови, там изборът ти ще бъде огромен, а клиренса ти няма да намалее токова много със 195/80/15. Всъщност, като се замисля за зимата ми се намират едни 15 цолови джанти със зимни гуми, които може и да реша да продам. Проблема е, че едната е лепена по борда, което е евентуален "deal breaker". Абе колата си е твоя, парите също - ти ще си решиш и ако камата те кефи толкова много я взимай, едва ли ще съжаляваш. Най-добре прочети в общите форуми, има си цели раздели и не си слагай капаци на очите - нивата е малко или много като останалите 4х4 и каквото е добро за тях, едва ли ще е лошо и за тебе, стига да не нахакаш някои тракторки.
. На мен обаче като цяло е поверена поддръжката и профилактиката. Проучването и взимането на решения за оборудване и ремонти. Колата също се кара само от мен, разбира се с изключение на някакви случаи. Това за информация само. В момента също така се гледа и най-евтиния вариант. Заради това при наличие на джанти, ми се иска да взема само гуми които да им паснат. А май най-доброто решение в този случай е Камата. Остава да си направя едно проучване за конкретна цена.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар