Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Lada 4x4 Urban
Свий
X
-
От: Lada 4x4 Urban
И Алфа и Смарт съм карал.Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнениеНякой де е карал ДСГ май
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
По Алфите не съм спец ама съм сигурен че на Смърта не е ДСГ а обикновен робот.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИ Алфа и Смарт съм карал.
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Карал съм. Върви. Сменя скорости вместо мене.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕбах тва определение. Ако не си карал пробвай. Няма нищо общо. То и механично няма.
Конструктивно е различно от онова с хидротрансформатора ама пак ролята му е да ми спести ръчка и съединител и затова се нарича автомат.
- 1 like
Коментар
-
Позагледах Нивите от този линк:
http://www.lada.ru/cars/vesta/sw-cross/about.html
и се чудя - кога руснаците ще разберат,че и на задните седалки се
поставят възглавници против камшичен удар. Еърбегове също няма.
Продължават да не поставят пластмасови подкалници,а това върши голяма работа срещу гниенето.
Вътре си е колиба - грубо сделани пластмаси,ел.ключове от предишна ера,табло на витара отпреди 2000-та,
няма фабрично аудио.
Някой ще каже,че тя е за гората. Аз слушам музика и в гората.
Освен това,ако искам да обикалям горите около Варна,от София до там пак ще ми трябва музика.
Та това си е за втори автомобил. Да го трошиш по нивите.
Ако се търси нещо ново и различно,то това е Шевролет Нива.Последно редактирано от Валери Недялков; 20-04-18, 22:30.Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.
Коментар
-
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Има, с очите си видях на нова нива. Питах собственика, каза, че са заводски, но си ги поръчваш като екстраПървоначално публикуван от Валери Недялков Преглед на мнение....
Продължават да не поставят пластмасови подкалници,а това върши голяма работа срещу гниенето.
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Това е леко утешително,но другите проблеми си остават.
Патриота си го бива.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеDacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.
Коментар
-
Мда,да актуализирам темата .Нов "ъпдейт " на нивицата.Интериора ясен ,но и нови тампони и скоби/стойки ( какъвто е акуратния превод) на двигателя ,както и шумоизолация във вратите,всичко това да подобри вибраций и шум,уж .Има много видеа в тубата да се погледне подробно.Ето един линк с малко инфо .https://www.motor1.com/news/388306/2...-4x4-facelift/
Коментар
-
За да затворим темата - купих си най-накрая Лада Нива. Но вече се казва не Лада 4х4 а Lada Niva Legend(бах го да го ева).
Много доволен!!!
Взех последната останала нова кола в България. Впрочем официалният вносител от 2 години не внася Нива заради еконормите. Купих я от сив вносител.
Цената беше умопомрачителните 30 000лв с ДДС. Докато бяха по 18-20 000лв аз вместо да си купя пишех теми по форума...Все пак Легандата вече е с ново табло и парно, никак не лоши, даже на порядък по-добри от старите. Има борд компютър - нечувана екстра за Нива и 4 скорости на парното!
Като се има впредвид, че следващите поне 5 години нищо руско няма да дойде в Бг, а и едва ли руснаците ще могат да ги произвеждат изобщо , съм доволен , че вече имам в колекцията чисто нова Нивичка!
Сега си я разработвам(вече е на 450км) и кроя планове как да я направя нормална кола.
За любителите на сделаното - останали са няколко налични нови УАЗ и после ги забравяме...Последно редактирано от rusev; 22-04-22, 13:55.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
- 3 likes
Коментар
-
-
Айде стига бе! Не вярвах, че ще си купиш такова чудо!
Честита да ти е! Сигурен съм, че ако не те издразни, ще снане най-яката Нива по нашите ширини.
Надявам се да продължиш да пишеш в темата за развитието и.Nissan Terrano 2,7 TDI
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар