Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada 4x4 Urban

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Lada 4x4 Urban

Тройката щяла да е по-вървяща и по-икономична. И задното щяло да мине най-после на виско, т.е. да си стане истински паркетник за всекидневно каране, а не каквото е сега- за гонене на кози из балкана.
    Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
      Работата е там, че не са с на една цена с дъстера. Най-евтината 4х4 версия на дъстера е едни 10 хиляди лева по-скъпа от Нивата, които могат да паднат до 5-6 ако нацелиш някоя промоция за коли на склад.
      Ako се гледа 4-вратостта и оборудването, цената се различава само с 3-4 хилки у нас в момента за коли на склад, но това не прави Urban по-кола от Duster. 25к лева за ладата и 28 за дъстъра.

П.П. Имаш само едно успокоение и то ако караш наистина много, поне по 40к километра и нагоре на година - Ладата има две години гаранция без ограничение на пробега а Дачията е с 5 години до 100 000. Друг е въпроса, кое от двете творения ще ги навърти ПО-безпроблемно и евтино.
      Последно редактирано от коко келеша; 04-04-18, 06:34.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
        ....ПО-безпроблемно и евтино.
        По-дългата гаранция не е синоним на по-евтино. Щото те задължават всичко да правиш в оторизирания сервиз на едни цени, нали... А пък не знам дали за сервиза на Лада е и без проблемно, щото навремето слагаха бг филтри, всичко притягаха с ключ и тръба, или поне това съм видял. Едвам ги убедих да им дам филтър МАНН.
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Е-е, това е част от несгодите да караш чисто нова кола у нас. Ма я го питай Кокчо от другата/затворената тема - той е очарован от гаранционното обслужване на неговата марка. Пък има и тема за Дачия. Мисля, че и колегата не се е оплаквал от гаранционното обслужване.
          Из "Златния телец"

Коментар

Кажете за Бронто!
            Аз веднъж ходих до НАР в Хасково. Имах усещането, че се върнах в най-застойния социализъм....но продават яко коли.
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

В Хасково, и без да ходиш в НАР, се връщаш в социализма.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Кажете за Бронто!...
                Хайде бре човек, купувай!! После ще отвориш една тема за това Бронто. Имах ли парите щях да го направя... Та даже ми се ще да го докарам от района на Мюнхен това Бронто.
                Only after the last tree has been cut down,
                Only after the last river has been poisoned,
                Only after the last fish has been caught,
                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  В Хасково, и без да ходиш в НАР, се връщаш в социализма.
                  Що така си мислиш?

Изпратено от моят StrongPhoneQ4 с помощта на Tapatalk
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Преди малко ме блокираха от ФБ страницата на НАР. Адски селски, нагли, чалга типове я управляват.
                    Нямало коли за тест драйв. Не внасят и Веста с хубавия мотор.

Коментар

Епа то ако я тестваш никогиш нема а си я купиш. Дан са луди
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                        ... Не внасят и Веста с хубавия мотор.
                        Ако говориш за 1.8 122коня, още не е минал на щанда на хубавите.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Ладата си върви. Есента от Благоевград към София, една току ме настигне по магистралата. Аз карах с постоянна 140. По нагорнището изостава, но при спускане ме настигаше, та трябва и повече да е вдигала
                          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Хубав, хубав...колко да е хубав-вариатор на клапаните и малко по-голям ход на вала. От купетата все пак има едно, което заслужава внимание- това е SW-то, заради еднаквия му клиренс с Нивата. Пък си е оферта-за 350 лева на месец караш нова кола. Съвсем отделна тема е обаче що за кола ще е и на какво ще прилича след примерно година експлоатация-вероятно ще е по-съдрана, тропаща и изпочупена от пълнолетна "западна".
                            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
                              Хубав, хубав...колко да е хубав-вариатор на клапаните и малко по-голям ход на вала. От купетата все пак има едно, което заслужава внимание- това е SW-то, заради еднаквия му клиренс с Нивата. Пък си е оферта-за 350 лева на месец караш нова кола. Съвсем отделна тема е обаче що за кола ще е и на какво ще прилича след примерно година експлоатация-вероятно ще е по-съдрана, тропаща и изпочупена от пълнолетна "западна".
                              Нова, нова, колко да е нова като е дизайнирана преди 40 и кусур години?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Нова, нова, колко да е нова като е дизайнирана преди 40 и кусур години?
                                Май говорите за различни неща. Не вервам Веста да е "дизайнирана" преди 40 годин.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X