Обява

Свий
Няма добавени обяви.

боядисване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: боядисване

Сега ако кажеш и като цена колко ти е излязло всичко, ще е супер Че и мен ме чака, но и китване, иначе браво за труда
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

И аз китвах малко.Всички материали и консумативи-около 150 лв.За филера и боята съм писал какви са.Кита беше някакъв еластичен на Боди.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

За условията в които си я пръскал е абсолютно перфектна ! Много безаварийни километри по горите с нея .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И вече в напълно завършен вид!
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31072014405.jpg
Прегледи:1
Размер:33.6 КБ
ID:5603051

Име:31072014404.jpg
Размер:36.8 КБ
ID:5603053

Име:31072014406.jpg
Размер:31.4 КБ
ID:5603054

Име:31072014408.jpg
Размер:38.4 КБ
ID:5603055

Име:31072014407.jpg
Размер:41.4 КБ
ID:5603052

Коментар

Това тъмно зелен МАТ ли е?

Коментар

И аз това се чудех, но май си е база с грапаво напръскан лак, който вероятно е съхнел преди да стигне до тенекията. При всички положения за пръв опит е отличен резултат, моя завърши по-зле в другата крайност с натечки.
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да,тъмно зелен мат е!
                Няма пръскан лак.
                На мен цвета много ми хареса.Получи се като от лада 307 извадихме бялото.

Коментар

Точно днес ходих да гледам - Лада 307 на DuPont - 120лв. литъра
                  Ти с каква пръска? От къде я купи?

Коментар

Мипа.Взех я от Бурас от магазина им ул Мария Луза!Сега видях,че си от Варна.Аз до неделя съм на Цонево за риба.Може да дойдеш да я видиш на живо.

Коментар

Ще ползвам темата да попитам и аз някои неща. Решил съм да рискувам (поради известни причини...) да се захвана с боядисването на МПС-то си. Китосах, изтърках. Свалил съм лака с 400 водна. Предстои ми шприцване. Ще ползвам чужди компресор и пистолет. Какъв е пистолета - това и питам щото собственика не може да каже. Купувал го преди 7 -8 години от някакъв магазин за 100 лева ...

Име:бояджийски пистолет.jpg
Размер:143.7 КБ
ID:5605372

Дюзата му

Име:дюза.jpg
Размер:101.8 КБ
ID:5605374
                      1,5 ли е? Продават ли сеотделно дюзи поне за този модел? В краен случай с тази ще успея ли да шприцна? Някаква особеност? В смисъл да разредя евентуално шприц кита в някаква степен? С каво?

Коментар

Можеш да шприцваш с този пистолет,мкарче дюзата е една идея по-малка от нужното.За да отговорим на въпроса за шприца и разреждането,трябва да уточним понятията-като казваш шприц кит имаш впредвид акрилен филер/шприц или т.нар течен кит.
                        И за двата продукта има разредители,но видът и допустимия процент на разреждане са различни.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Това е филера

Да разбирам, че дюзата е 1,5? Няма как да се снабдя с подходяща (изключваме поръчка при стругар)? Има ли тенденденция да се получи по-тънък филм? Да ползвам по-фина шкурка?

Коментар

Това е 4/1 ако го разредиш повечко ще се пръска и с 1.5.Трябва да се нанесат повече ръце обаче.И трябва,да се внимава многото разредител,да не надигне долните материали.Едрината на шкурката няма връзка с филера.
                            Преди да правиш каквото и да е,се увери че този пистолет пръска добре-сипи някакъв разредител,кореселин или нещо подобно и пробвай да пръскаш.Имай в предвид,че пистолета с долно казанче е по-неприятен за работа от такъв с горно.
                            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Даже не бих хабил и вода за пробата на този пистолет. Само като се вгледаш в снимката, на която си означил размера на дюзата, се вижда, че е тотално запушен.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Не е запушен. Така ти се струва. Ползван е даже наскоро, но само с алкидни бои и непрофесионално - за битови нужди. Впрочем този доста прилича на моя. Предвид цената (купен даже двойно по-скъпо ) не би трябвало да е тотално менте. Ако може да се приеме, че производител е наистина F.lli bonezzi s.r. би трябвало да върши работа. Основното ми питане беше: като е по-малка дюзата мога ли да пръскам с него, може ли да се купи и сложи по-голяма или евентуално филера да го разреждам малко повече. Също ако някой има конкретни впечатления от работа с такъв - да сподели. Ще съм благодарен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X