Обява

Свий
Няма добавени обяви.

боядисване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: боядисване

Става дума за запушване от системно недопочистване. Ако държиш да работиш точно с този пистолет, не е лошо да го разглобиш напълно и да го накиснеш в канче с коресилин поне за 24 часа. Не кисни дълго време само пластмасовите детайли и гумените уплътнения защото се деформират. Този вид/с долно казанче/са капризни към налягането. Ако не им хареса, не правят метла а двурога "вила", като в средата метлата е празна. Освен това имаш огромния шанс да треснеш тавана или капаците с казанчето, защото при пръскане от двадесетина сантиметра, то виси на 5-6 от детайла а никой не е застрахован от миг невнимание.

П.П. Ако си в София, мога да ти дам една конвенционална Сата за боядисването, пък ти си пръсни основата с твоя пистолет.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Визуално,този пистолет мяза на продукт от най-нисък клас-струва ми се,че има само два реглажа,има доста китайци с по-приличен вид и характеристики.
      Пистолета с горно казанче е в пъти по-удобен за работа.
      Колкото до дюзата,можеш да преразредиш филера,но с едно наум за повечко ръце и риск от проблеми с надигане на долни материяли.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        ....
        Пистолета с горно казанче е в пъти по-удобен за работа.
        И най-вече защото изразходваш боята до шушка, а в долното казанче все остават 15-20гр както и да го тръскаш .
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
          ... мога да ти дам една конвенционална Сата за боядисването, пък ти си пръсни основата с твоя пистолет.
          Много благодаря за предложението, но няма да пръскам боята - ще ми го направят в камера (обещаха ми го за 100лева - изглежда ми разумно?). Уговорката е да е напълно подготвена, включително облепена. Та трябва да пръсна само филера и питах само за него дали става този пистолет. Той видимо външно е занемарен, но вътре е почистван старателно - отварях го.
          Ще процедирам така: първо ще се пробвам да пръсна вратата на гаража с алкидна (да го видя как се държи, проявява ли "характер" ... ), после ще приготвя някакво малко количектво филер и ще пръсна някой калник. Ако нещо не се получи, бих могъл да повторя или да сваля (при натрупване или стичане) на шкурка?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X