От: Ще кУпувам евтина НИВА, какво да гледам ....
На теория всичко изглежда ОК но почнеш ли ще видиш за какво става въпрос . Аз минах по тоя път при положение че средното ми образование е ДВГ "Вилхелм Пик" а висшето ТУ София. Разполагам с голяма машинна база в която на практика няма нещо което да не мога да го произведа или отремонтирам . Доста колеги от форума са идвали при мен и знаят за какво става въпрос . И докато докарам нивата да отговаря на моите критерии за надеждно придвижване вложих над половин година работа в свободното си време . Парите спрях да ги смятам като отминаха 1000 лева а още бях до никъде . Не знам защо се вкарах в това приключение при положение че това ми е втора Нива и много добре знаех какво да очаквам . Дали кърпиш Лада или Мерцедес цените и труда са същите само където при джиповете работиш с ламарина 1.5 и нагоре . Миналата година ходих да гледам за един приятел от ловната дружинка разни ниви с цени от 2000 до 3000 лева и само си загубихме времето .
Първоначално публикуван от bgbul
Преглед на мнение

Та за 2000 лв. трябва или да си голям късметлия или да имаш приятел със сервиз. Събери ако можеш още малко пари и си вземи нещо по читаво като автомобил, а иначе Нивата за пикник, лов и риболов става. Успех в търсенето.
Няма да си намери, голям късмет трябвало, който търси, намира..Търгове има, частници също..
Коментар