Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще кУпувам евтина НИВА, какво да гледам ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ще кУпувам евтина НИВА, какво да гледам ....

От личен опит, хубаво и добро за нива говорим, под 4 000 български пари няма да намериш. Всичко под тази сума е равностойно на другите барутарници дето се продават. Някой ще ти каже - гледай да е вносна, друг ще ти каже взимай 1.6 - старо и доказано, че е старо - старо е, че е доказано - доказано е, но и вече няма ресурс. Колкото се може по - нова година, бягай от моно-инжекцион, ще имаш доста нерви да я вкараш в правилният път. Оглеждай се за 1.7 - карбуратор и колкото се може по-скорошна година. Сега ще почнат и едни приятни коментари - това не ти трябва, това ще лежиш по 2-3-4-5-22пъти на месец под него и разни други врели некипели относно джипката, прилична кола, която за твойте си нужди е перфектна. Ако вече си решил да се впускаш в офф-роуд приключения, тука при мене има един пинц, дават го на цена. За тези 2 000лв, няма да намериш перфектно, ще клони повече към "добро" или средно, но пък всичко е индивидуално, може да си и късметлия и да сполучиш. Един градски си взе гаражна 1.7 за 1800лв. Поздрави

Коментар

Аз минах по тоя път с "евтина" Нива . Беше преди 6 - 7 години купих си нивата 2000 година производство с блокирал двигател задрало бутало на втори цилиндър и доволно очукана . От там се почна основен ремонт на двигателя ; основен ремонт на ходовата част ; основно чистене от ръжди на ламарината и боядисване . Накрая хич не ми беше евтино . Това всичкото сам съм си го правил ако трябваше и на майстори да плащам сметката със сигурност щеше да прескочи цената на перфектна Нива . Една Нива за да падне на или под 2000 лева няма останало нищо здраво в нея . Ако си решил да минеш по тоя път вземай първата най евтина и я почвай . Аз тая грешка със сигурност в тоя живот няма да я повторя .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ще се повторя - не го плашете, колеги.
        Едва ли знаете какво прави кризата в момента. Огледайте се .
        Колите са поне с две-три хиляди по-евтини, отколкото преди кризата.
        Поне на мен така ми се струва.

Коментар

Ами аз говоря за съвсем пресен прочит на офертите и за съжаление трбва да споделя, че гледам ужасни кошници по за 3000+ лв. - това, което що-годе ми хвана окото беше на цени от порядъка на твърдо над 5000лв. - всичко надлоу очаква допълнителни вложения от мин. 1000лв. - не виждам нищо плашещо, по-добре е човек да е реалист....., мисля, или...!?
          То, и аз му пожелавам даже и да му подарят една лачена Нивичка....!

Коментар

По добре събери още малко парички и вземи нещо читаво, защото ако вземеш гробница ще си отиде гробница. Имай предвид че руснака на тая колица и дава 90 000 км. ресурс.
            Land Rover Discovery II 3,9 V8
            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

За оглед и избор на читава Нива вземи с теб човек, който може да ти покаже къде и какво да гледаш. Във форума тук има такива колеги, въпроса е да се разбереш с тях. Но за до 2000 лв. ти трябва изключителен късмет. Успех!

Коментар

Едно приятелче взе Нива 2006г,моята е 1992г. в пъти е по добра като цяло.
                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Не си давай парите.Двигателят ти е най-малкия проблем.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Колко велика тема... какви съвети.......направо се чудя за какво си пишем тук.
                    Нива, техника, кола ... всичко е късмет. Дори жена.
                    И какви са тези съвети - не си давай парите.
                    Имам чувството, че ви е страх някой да не извади късмет за 2000 лева.
                    За 2000 лева човек си купува джип за 2000 лева. Няма как да е иначе.
                    На всички е ясно, че за 2000 лева няма как да купиш джип за състезания или за пътешествия.
                    Но като за първи джип , като за тръпката и за удоволствието да излизаш извън пътя по-евтино няма как да минеш.
                    Нива около 2 000 лева си е джип от всякъде и ще те заведе навсякъде.
                    Все пак говоря за правилен избор на нива за 2000 .
                    Това е.
                    Иначе да ти дадем съвет да си купиш плазма за 2000 ... знаеш ли какви са хубави..... смешна работа.
                    Колега, скачай в джипа и започвай живот 4х4. Дори и ремонтите са част от този живот, но емоциите са повече.
                    Така мисля аз.
                    Успех !

Коментар

И ще стане поредния който ще пише постове от типа "Няма по скапан джип от ............ " .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Горското пробваха с Tyoti сега не знам какво карат.
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          И ще стане поредния който ще пише постове от типа "Няма по скапан джип от ............ " .
                          Следя редовно форума и това е най уместното мнение до сега. Като седна пред компютъра и започна да Ви чета постовете, все по-често изпитвам комплекси за малоценност, че карам Нива. А тя никак не е лоша. Но хайде по сериозно. Каква ще бъде една кола за 2000 лв? От къде да я почнеш? Нима още някой си мисли, че продавачите едва ли не ги подаряват? Стигне ли Нива тази цена тя ще е напълно амортизирана от всякъде и влагането на средства е меко казано глупост. Съжалявам, че го пиша, но къде ще скача, къде ще стига и какъв ще бъде този живот 4х4.
                          Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

1999г. продадох 10 годишна 1,7 карб. на 100 000 км. за 5500лв. без пазарлък-след 1,5 месечна обява.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              Колега, аз съм пробвал всичко което ми се е искало. Няма да изброявам марки и модели.
                              Просто не съм човек, който ще пише на друг колко му е скапана марката или модела.
                              Естествено си е мое мнение, но при една и съща цена други марки са мнооого по-скапани.
                              Блажени са вярващите ... и поддържат митове и легенди за джипове - здрави , нечупещи се ... но стоящи в града и рядко каращи се по предназначение.
                              И за да си спокоен - няма по-скапан джип от нивата, но е единствения който мога да карам ЕЖЕДНЕВНО в гората без да ме боли джоба.
                              Карал съм , чупил съм и съм ремонтирал за да стигна до този извод.
                              Давайте скапаните ниви на нас - недоволните, а вие си карайте в здравите за да сте спокойни.
                              Отново казвам - за 2000 лева се купува нива средна хубост. Качваш се и караш.Не става за пред кафето .... но за барбекю в гората си е "баш".
                              Сега набързо една калкулация на вероятните проблеми на всеки такъв джип:
                              1. Теч на масло - семеринги. 10- 20 лева всичките.
                              2. Къпрене - нямам идея, но струва по-етино от всеки друг джип.Цял под (целия) - 150 лева. Режеш каквото ти трябва и кърпиш
                              3. Скорости - от 50 до 200 лева всякакви .
                              4. Раздатка - 100 - 150 лева
                              5. Съединител - 25 лева
                              6. Евентуално някакви греди ПОД купето - има си готови и само ги сменяш.Под стотина лева.
                              7. Джанти с гумите - 200 лева.
                              8. Врата оборудвана - 40 лева.
                              И каквото се сетиш друго - ЯСЕН продава нива на части. Има я в раздела и нивата е при Дядо Владо.
                              За това - лош /хубав.....за 2000 лева става.

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                                Горското пробваха с Tyoti сега не знам какво карат.
                                Пробваха, верно е, те и други марки пробваха ама не стават. И в резултат на опита с други джипове сега тече процедура за трети път (явно не им стигат бройките) да си купят още 30 броя ЛАДА 4Х4 - демек пак НИВА. Полицията също купува най-редовно същия модел, ВиК и т.н и то в количества. Справка само за региона до морето:
                                http://www.helis-car.com/bg/index.php
                                и клиентите купили над 10 броя ЛАДА 4Х4:
                                http://www.helis-car.com/bg/index.php?page=1050
                                НАР Хасково и Лада център София също продават в количества ЛАДА 4Х4 още с пристигането на автовозите от Русия.
                                Единствената марка високо-проходими автомобили с търсене превишаващо доставките е ЛАДА 4Х4. Това са фактите, а кой как ги отценява и оплюва си е негов проблем.
                                Поддържаните и обслужвани ЛАДА 4Х4 - НИВА са си ОК.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X