Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачки-Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спирачки-Лада Нива

Първоначално публикуван от G1RB1 Преглед на мнение
    малко поизбързах и сам си смених сервото . 80 лева добра цена ли е за ново ? това уплътнение къде се намира да рециклирам стария апарат ?
    Ами сервото вероятно си е в ред. Както и да е. 80 лева ... имал си дал си ги . Не се ядосвай.
    Маркуча влиза в сервото през пластмасов клапан и гумено уплътнение.
    Едно от двете се сменя.
    Разбира се може и да греша.

Коментар

Ами то съскаше от към буталцето , но може и да греша защото двигателя си шуми и е малко относително обаче сега спирачките ми се струват много по-добри

Коментар

Не се ядосвай,напълно възможно е да е спукала мембраната на сервото.Аз имах такъв случай на една от по предишните ми ниви.Новото серво си е ново,със спирачките шега не бива.
        0898774443-Пламен.

Коментар

От: проблем със спирачките на нива

Серво!При натискане на спирачката е допустимо леко падане на оборотите!При твойто положение спукана мембрана!
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
            Серво!При натискане на спирачката е допустимо леко падане на оборотите!При твойто положение спукана мембрана!
            +1

Коментар

Първоначално публикуван от star6ina13 Преглед на мнение
              колеги имам едно питане,предстои ми смяна на предни накладки на нивата,да ми препоръчате някой,намерих обикновени за 11лв.и някакви керамични за 20лв.
              Техстар,задните малко трудно се намират.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                Техстар,задните малко трудно се намират.
                колега,смених предните накладки с керамични на мастерспорт и за сега вече 1000км.сам много доволен от само незнам колко са керамични

Коментар

Първоначално публикуван от star6ina13 Преглед на мнение
                  колега,смених предните накладки с керамични на мастерспорт и за сега вече 1000км.сам много доволен от само незнам колко са керамични
                  Не дръж на тези неща,нали си много доволен как спира.
                  0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                    ремонтира ли се ? и ако "да" как ?
                    мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от G1RB1 Преглед на мнение
                      ремонтира ли се ? и ако "да" как ?
                      мерси предварително
                      Продава се цялото серво около 60 лв. беше.Само мембрана не се продава. Ремонта протича по следния начин.1 сваля се спирачнарта помпа,2 откачва се оста на сервото от педала на спирачката 3 откачва се самото серво от конзолата за която е хванато.Ако ти е по удобно можеш да го свалиш с конзолата и после да го отделиш от нея.В общи лини е това по спомен.
                      0898774443-Пламен.

Коментар

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
                        Не дръж на тези неща,нали си много доволен как спира.
                        засега спира за по натам незнам

Коментар

Днес махнах Кантара че се беше окантарил зверски в ръжда - Беше запецнал в затворено положение и така сигурно си карам повече от 2 години Смених задни накладки , барабаните на стругар да им удари един вятър че вътре беше трагедия в 2 части...ново жило за ръчната - Сега спира та са къса но се чудя да купувам ли нов кантар и да го слагам? Моята е вдигната с около 5 см и от там кантара седи постоянно затворен и си мисля и се мая...има вариант с пружина като на Пежаците...

Коментар

Не ти трябва,моята като я вземах,някой беше махнал кантара,спира си перфектно.Очаквах на заледено да поднася задницата(с жигулата имах този проблем,след махането на кантара на заледено и мокро тръгваше на където си иска),но няма проблем,държи се много прилично-като тухла четворка...
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Що тия по-новите,разни видове,като са зализани да не са по-малко ръбати(нямам предвид Ладите)
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X