Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачки-Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачки-Лада Нива

имам проблем със спирачките,смених помпата и едното цилиндърче отдзат,ефект никакъв
    при натискане на педала,в горна точка колата почва да намаля,надоло педала пропада,след отпускане на педала и повторно натискане колата спира нормално
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Въъъъздууух!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

наи интересното е че на моменти спирачките са си ок
      4 пъти ги обезвъздушавах

Коментар

а днес такъв номер ми изиграха че си поизтръпнах
        на спускане от беклемето към Троян нещо изтрака и останах за около минута без спирачки ужасий
        след като успях да спра се оказа че на предно дясно ми е паднала външната накладка

Коментар

Да не е и новата помпа ментак
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

А помпата настрои ли я ?
            на някой модели се върти за да се настрой самаия прът а на други трябва да те подложи
            успех !
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

помпата е стара купувана е преди доста годинки едно комшииче ми я даде,за настройване незна
              на моята се утрепах да сменям гумички ,и се оказа че точно каквито ми трябва няма и затова смених помпата

Коментар

все си мисля че онова отдзад за преразпределение на спирачното усилие м/у предните и задните спирачки ми върти номерца

Коментар

Махни го и си свържи тръбчките без него и дано се оправи
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев
                    все си мисля че онова отдзад за преразпределение на спирачното усилие м/у предните и задните спирачки ми върти номерца
                    Това е най лесно байпасирай го временно с парче тръба и пробвай, ако се окаже че е от него НЕ ГО МАХАЙ за зимата е много полезно иначе нивата се върти аз ти го казвам от личен опит
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Тн. "колдун" или на български "магьосник"?
                      Той обикновенно запича или в отворено положение и тогава всичко е ок, или в затворето и тогава задните изобщо не спират - "Руская ABS -самая антиблокирующая система в мире!"
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

утре ще сменям клапани на верижния,а петък ще натискам нивата,че лоша работа без спирачки, мисля да почна от това устройство ,и ако не е то , тръгвам по цялата система

Коментар

Натисни спирачката с работещ мотор и я задръж. Педалът започва ли да пропада полека?
                          Пропуска между предната и задната камери на помпата.

Коментар

много възможно е да са износени гумички на спирачната помпа. Другото вероятно е да имаш спукан маркуч (вероятно отзад) ама пък тогава щеше да се вижда.

Коментар

От спукания маркуч няма да заработват от второто натискане. Щом не е от въздух, значи пропускат гумичките между двете помпи на помпата. Щом е стара, те са изфирясали. Или има ръжда в цилиндъра и.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X