Re: Гуми КОБРА на Малатеста и пластмасови подкалници
offtopic:
Дима, аз не мисля, че страдам от предубеждения
но помня каква трагедия беше бензиновата ТЛК 70 на Венци Петров в Симеоново (отъпкан сняг + лек наклон) с чисто новите си Кобри. Дори и BFG MT са по-добре в такъв случай. Говоря за улицата пред тях, където Уаз-а с Я409 се движи спокойно, от същия шофьор.
Моето скромно мнение е, че оригиналните кални гуми на Нивата (Вли-5 май бяха) се справят добре в калта и да, ужасни са на асвалт. И аз, като TRAPERA, смятам, че Нивата е най-добре с оригиналните си гуми (като размер). Оттам насетне бих взел по-скоро Ласа 144 (май така беше моделът) 6.00/16. Двигателчето не е абсолютен звяр, но спрямо теглото на колата (~1300кг.) is just about fine.
Първоначално публикуван от quadra
Преглед на мнение
Дима, аз не мисля, че страдам от предубеждения

Моето скромно мнение е, че оригиналните кални гуми на Нивата (Вли-5 май бяха) се справят добре в калта и да, ужасни са на асвалт. И аз, като TRAPERA, смятам, че Нивата е най-добре с оригиналните си гуми (като размер). Оттам насетне бих взел по-скоро Ласа 144 (май така беше моделът) 6.00/16. Двигателчето не е абсолютен звяр, но спрямо теглото на колата (~1300кг.) is just about fine.

Коментар