Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми КОБРА на Малатеста и пластмасови подкалници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми КОБРА на Малатеста и пластмасови подкалници

Първоначално публикуван от inko Преглед на мнение
    Приятелче, нямам време да снимам и да убеждавам някой в каквото и да било.Започвам да си мисля ,че не ми вярвате,но..........пробвай и пиши
    Сто часа проби мисля че стигат.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Сто часа проби мисля че стигат.
      Ок,разбрахме се

Коментар

Първоначално публикуван от inko Преглед на мнение
        Ок,разбрахме се
        Имам раздвижено зъбно колело за да настоиш газоразпределянето след като смениш разпределителния вал. В същност ти и сам можеш да си го направиш но ако не се справиш свиркаи.
        Предполагам знаеш че като промениш газоразпределянето максималната мощност ще излиза на 8500-9000 оборота и ако при такива обороти на първа бавна има удар трансмисията няма да издържи. Въртящия момент и идва в повече и направо хвърчът полуоски. Ако пък си решил да шлайфаш цилиндрите и да сменяш колекторите без да сменяш всичко по силовото предаване просто забрави за офроуд. Обаче пък на асвалт ще изпреварваш GTIтата все едно са спрели.
        Ще чакаме с интерес да видим какви си ги измислил.

Коментар

Някой знае ли от каде могат да се купят пластмасови подкалници за нива?

Коментар

При Ваик на Сребърна 3 (0898 493 021) до БОШ

тази седмица ще има мисля че са 28 кинта
            No Pain No Gain...
            Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
            RR P38
            КТМ 530 ЕXС

Коментар

Не знам какво има харесвате на регенератите-но аз никога няма да сложа регенерат и на Трактор дори.Преди няколко дни видях при гумаджията една Кобра гръмнала и сцепена поне 10 сантиметраЧовека който си правеше гумите беше с едно Паджеро и каза че с 70 километра едва е удържал колата в пътя.

Коментар

До: Re: Гуми КОБРА на Малатеста и пластмасови подкалници

........ Иначе ласа ок144 6.00/16 май са добър избор щото 7.5/16 едвам се побират в арките докато е в покой, а я се сететекато се разкекерчи по дупките.[/QUOTE]

Ласа ОК144 6.00/16 ми се видяха много високи на една паркирана Нива. Не успях да се срещна със собственика и въпросът ми е следния:
                Колата ми си е така, както е излязла от завода.С монтирани пластмасови подкалници при движение по всякакъв терен въпросните гуми опират ли? А също така и регенерат ли са?
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Абе каквото и да си говорим - това са ПЕРФЕКТНИ ГУМИ за цената си.А колкото до пластмасови подкалници аз съм с 15 цолови алум. джанти с КОБРИ 195/15 и опират само отзад! TRAPERA ми слага корите а сега да ще го видя как ще я дига

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                    Абе каквото и да си говорим - това са ПЕРФЕКТНИ ГУМИ за цената си.А колкото до пластмасови подкалници аз съм с 15 цолови алум. джанти с КОБРИ 195/15 и опират само отзад! TRAPERA ми слага корите а сега да ще го видя как ще я дига
                    Аз мога да я вдигна Нивата много-стига да искаш.Обещал съм ти и ще я вдигна-няма никакъв проблем за това-ама хайде от утре или вторник да почваме че ще удари сняг и ще е студено

Коментар

Няма ли, кой да изкаже мнение за Ласа ОК144 6.00/16?
                      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                        Няма ли, кой да изкаже мнение за Ласа ОК144 6.00/16?
                        Аз карам с такива Нивата-т.е карах я преди щото сега не се движи.За мен са добри гуми в кал и не много добри на сняг.Разликата с Руките Volture(Vli5) е много малка-те са с същата шарка и почти толкова твърди.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                          Аз карам с такива Нивата-т.е карах я преди щото сега не се движи.За мен са добри гуми в кал и не много добри на сняг.Разликата с Руките Volture(Vli5) е много малка-те са с същата шарка и почти толкова твърди.
                          Значи, при не ливтван автомобил не опират по завоите и при неравен терен.

Коментар

Колеги, свалих алум.джанти с летните гуми и монтирах кобри 195-R-15 на волгови джанти и сега при много голяма артикулация на дифовете леко опира пр.гума отпред във веждата, а задната гума опира в задният край на веждата. Отпред имам подложки м-у горния носач и шарнира, а отзад нод пружината. Миналата зима бях със същите гуми,но със алум.джанти и не опираше никъде. Не ги разбирам тези отрицателни,нулеви и положителни офсети, но съм сигурен, че причината е в джантите. P.S. ЩЕ ПАДНЕ РЯЗАНЕ НА ВЕЖДИТЕ , ако има някой, който го е правил нека сподели до къде мога да срежа задната вежда без да нараня подкалника, нали там се събират в едно.
                            Прикачени файлове

Коментар

и при мен задната гума упираше в калника но реших проблема.изместих малко задния мост като направих задната стабилизираща щанга раздвижна

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                                Колеги, свалих алум.джанти с летните гуми и монтирах кобри 195-R-15 на волгови джанти и сега при много голяма артикулация на дифовете леко опира пр.гума отпред във веждата, а задната гума опира в задният край на веждата. Отпред имам подложки м-у горния носач и шарнира, а отзад нод пружината. Миналата зима бях със същите гуми,но със алум.джанти и не опираше никъде. Не ги разбирам тези отрицателни,нулеви и положителни офсети, но съм сигурен, че причината е в джантите. P.S. ЩЕ ПАДНЕ РЯЗАНЕ НА ВЕЖДИТЕ , ако има някой, който го е правил нека сподели до къде мога да срежа задната вежда без да нараня подкалника, нали там се събират в едно.
                                Като си сложил подложка само над горният носач не си направил друго освен малко по голям ход отпред(носача има повече място до тампона)Подложки като сложиш на пружините и няма да опират гумите-евентуално можеш да смениш и пружините с други по дълги и малко по дебели
                                Последно редактирано от TRAPERA; 16-11-07, 23:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X