Обява

Свий

Няма добавени обяви.

газ

Свий

X
- 

От: газ

Преди години, с така монтирана плочка на Таврия, съм карал 70000 км./ карбуратор на Самара/. Това се случи след разпробиване на карбуратора от газаджиите, въпреки несъгласието ми и категоричното ми желание да монтират горна плочка и с обяснието, че самарските карбуратори се пробиват, защото така АГУ работи най-добре. Седмица след монтажа, собственоръчно си монтирах подобна плочка и така карах посочените километри. Винаги, без изключение съм палил на Газ.
 Коментар
- 

Добре си е плочката.Първоначално публикуван от stankov822 Преглед на мнениездравеите нов сам в този саит наскоро си купих лада нива 1.7 карборатор с газ забелязах че плочкате е поставена така това има ли значение сега ще кача и снимки благодаря ви предварително.
 Но да знаеш, с този правопис в този Форум няма да стигнеш далече. Това главни букви, запетаи, точки, о/у - внимавай повече.
 Коментар
- 

На газ не са ти нужни всички функции на смукача. Газта няма как да се втечни по стените на колекторите и цилиндрите, затова не се налага и обогатяване. Просто въртиш и палиш, а със смукача му даваш още мощност, за да преодолее студеното масло.Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеКолеги, как палите студен двигател на газ при такова захранване? Смукача би трябвало да не действа. Въпросът ми е лаишки, но не съм карал кола на газ.
 Коментар
- 

Не. Клапата на смукача е окачена на пружина и демпфер, точно с тази цел. Иначе и на бензин нямаше да работи.Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнениеАма като дръпнеш смукача спираш притока на газ.
 На газ е все тая, ако си с горна плочка като показаната.Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнениеВ крайна сметка как е добре да се пали при студен двигател, със или без смукач? 
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар