Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв съединител да си купя ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв съединител да си купя ?

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    Е те това вече НЕ ГО ВЯРВАМ.....180 000 км с един съединител.
    Колега ..... нещо май куката с плувката искаш да захапем.....
    Извинявай, че се усъмних ......

Борка, я кажи на колко "хилки" ти е нивата, та като дойде време за нов съединител ... да знаем колко е издържал ТОЗИ ?
    Казвай !

Колега,може и да не вярваш,но при мен е вече 100 000км ЛУК.Както кара ще издържи още доста.А съм правил доста извращения с нивата.Дърпал съм урала да запали,дърпал съм много кратно трактора(ТК-82) и ежедневно се дживи колата с ремарке.Разкарвам там разни тухли,керамиди и доста често ходи по гората за дървен материал.Излизанията и тормозенето по черното озобщо не броя.Е и за мен беше доста съмнително,когато един колега каза,че тия съединители карали по 120 000км без проблем-е аз навлизам в критичната на ЛУК,ударя ли 120к ще разберем

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
      Колега,може и да не вярваш,но при мен е вече 100 000км ЛУК.Както кара ще издържи още доста.А съм правил доста извращения с нивата.Дърпал съм урала да запали,дърпал съм много кратно трактора(ТК-82) и ежедневно се дживи колата с ремарке.Разкарвам там разни тухли,керамиди и доста често ходи по гората за дървен материал.Излизанията и тормозенето по черното озобщо не броя.Е и за мен беше доста съмнително,когато един колега каза,че тия съединители карали по 120 000км без проблем-е аз навлизам в критичната на ЛУК,ударя ли 120к ще разберем
      Е... вие се засегнахте.
      Добре - явно карате доста по-добре и знаете някакви пинизи за "пазене" на съединителя.
      Няма да споря.... нито да се съмнявам.....

Коментар

Е... вие се засегнахте.
        Добре - явно карате доста по-добре и знаете някакви пинизи за "пазене" на съединителя.
        Няма да споря.... нито да се съмнявам.....
        Колега,не съм се засегнал-въобще даже!Хвърлял съм руски съединител на 3000км,също така и на 1500км-все нови от магазина.От както сложих ЛУК,забравих за проблемите.Също не казавам,че карам по-добре или "владея" колата-аз съм потрошил 1 нива и имам 2 в експлотация.Ти си потрошил доста повече-ето това е опит за мен!Останалото са просто празни приказки.

Коментар

Колега,не съм се засегнал-въобще даже!Хвърлял съм руски съединител на 3000км,също така и на 1500км-все нови от магазина.От както сложих ЛУК,забравих за проблемите.Също не казавам,че карам по-добре или "владея" колата-аз съм потрошил 1 нива и имам 2 в експлотация.Ти си потрошил доста повече-ето това е опит за мен!Останалото са просто празни приказки.
          Да е приятно в темите ..... няма обидени.
          Нали е разговор между ПРИЯТЕЛИ и съмишленици. Аз не се обиждам и не искам да обидя някой .
          Поздрави !

Коментар

Да е приятно в темите ..... няма обидени.
            Нали е разговор между ПРИЯТЕЛИ и съмишленици. Аз не се обиждам и не искам да обидя някой .
            Поздрави !
            Абе нали и тва е целта на тия форуми-уш да си помагаме.Обаче сме като в парламента-само се глозгаме един друг.

Коментар

Абе нали и тва е целта на тия форуми-уш да си помагаме.Обаче сме като в парламента-само се глозгаме един друг.
              А ... те ония се глозгат за пред хората....
              На масичка са си добре и бизнес общ си имат..... не ги мисли тях.....
              От къде знам ли ......знам къде се събират на маса. Това място е свещено и безпартийно.
              Ловна станция(стопанство) ...... близо до София.

Коментар

А ... те ония се глозгат за пред хората....
                На масичка са си добре и бизнес общ си имат..... не ги мисли тях.....
                От къде знам ли ......знам къде се събират на маса. Това място е свещено и безпартийно.
                Ловна станция(стопанство) ...... близо до София.
                По дебатите се джавкат а вечер са на една маса,първи приятели,не всички де.
                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Колеги,откъде да си поръчам съединител на LUK-/координати,телефон за връзка/?
                  Решил съм да заложа на тази марка,поради добрите отзиви които чувам.
                  На моя днес му се случи това...
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Колеги,откъде да си поръчам съединител на LUK-/координати,телефон за връзка/?
                    Решил съм да заложа на тази марка,поради добрите отзиви които чувам.
                    На моя днес му се случи това...
                    Къде успя да го строшиш тъй"майсторски"?Всякакви издевателства съм виждал,трошил съм диафрагма,късал съм пластините на огледалния,пръскал съм съединител,но строшен на три огледален не бях виждал:
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

доста си се потрудил за да го сцепиш така

Коментар

Мисля, че Vladi33 от форума продаваше LUK на около 130 лв. комплекта, но да не става реклама - аз лично така и не съм си купувал нищо от него, все така се получава...

П.П. Добре се е строшил, не знаех че е възможно. С LUK едва ли ще успееш, аз го паля няколко пъти вече, потеглял съм и на сериозен наклон, е не съм като тебе да се бухам в калищата, но ще издържи повече от руския.
                        Александър

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                          Къде успя да го строшиш тъй"майсторски"?Всякакви издевателства съм виждал,трошил съм диафрагма,късал съм пластините на огледалния,пръскал съм съединител,но строшен на три огледален не бях виждал:
                          Пламене бях първа кола в разходка край Ямбол.
                          Влязох в дълбока около 50см. замръзнала локва отдолу с коловоз,ледът се строши и започна едно едно яко буксуване напред-назад.
                          Лошото беше,че колата мърдаше с по 30-40см. и това ми даде надежда,че ще излезе.
                          Да,ама не-натрошения лед и отпред и отзад беше много и така след 3-4 мин. як форсаж от скоростния лост взе да излиза син дим-/вътре направо се издушихме/.
                          Резултатът-ами снимките са ясни.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Пламене бях първа кола в разходка край Ямбол.
                            Влязох в дълбока около 50см. замръзнала локва отдолу с коловоз,ледът се строши и започна едно едно яко буксуване напред-назад.
                            Лошото беше,че колата мърдаше с по 30-40см. и това ми даде надежда,че ще излезе.
                            Да,ама не-натрошения лед и отпред и отзад беше много и така след 3-4 мин. як форсаж от скоростния лост взе да излиза син дим-/вътре направо се издушихме/.
                            Резултатът-ами снимките са ясни.
                            Бях зад тебе, колегата беше с въже в ръка ама кой да спре.....Поздрави че не се предаде и изкара разходката до край без съединител.
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Колеги, последно има ли разлики в съединителите за 2121 и 21213 и каква е тя?
                              Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                                Колеги, последно има ли разлики в съединителите за 2121 и 21213 и каква е тя?
                                Ми няма разлика.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X