Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв съединител да си купя ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв съединител да си купя ?

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
    Е те за теб са консуматив, ама Бобчо го знаеш много добре с каква лачена кола е и дали възнамерява да я сменя.
    Едно въпросченце - защо има разлика между съединителите за 1.6 и 1.7 ?
    Аз не знам защо има разлика.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      Аз не знам защо има разлика.
      Въпроса ми беше риторичен. Разлика не би трябвало да има. Я му помогни на колегата , нали сте градски, да не вземе да купи някое менте. Иначе аз от ЛУК съм доволен - доста е издръжлив и вече 25 000 км не е пипано по него нищо.
      Александър

Коментар

Въпроса ми беше риторичен. Разлика не би трябвало да има. Я му помогни на колегата , нали сте градски, да не вземе да купи някое менте. Иначе аз от ЛУК съм доволен - доста е издръжлив и вече 25 000 км не е пипано по него нищо.
        Аз ще се включа,само че с 100 000км.След монтажа на ЛУК,забравяш за проблемите с съединителя-гадни регулирания от лоста на помпата,трудното отделяне и най-вече няма го мириса на феродо(това чудо просто неможе да пребоксува)

Коментар

Е те за теб са консуматив, ама Бобчо го знаеш много добре с каква лачена кола е и дали възнамерява да я сменя.
          Едно въпросченце - защо има разлика между съединителите за 1.6 и 1.7 ?
          Малко пояснение..Към поста..Да се посмея малко. Първо клата не е от мен, та да я сменям( и дефакто аз Нива нямам, само я ползвам и е "нещо" като моя) и от отдавнаа вече не е лачена, откак и забих едно ремарке в дясната врата(там е лачена, защото изправях вратата), боята е тръгнала подщи навсякъде да се люпи, от страните е одрана и то бая, пък не знам може да е лачена, това ще кажат експертите.....
          Менте няма как да купя от сайта, защото мога да го върна още в е-конта.. Като видя, че няма сертификат, дето вика Роската, хоп връщам доставката и да се орпавят

Ми колеги, уж гледам да пише за ВАЗ 2121 нива, ето този пише, че е за ВАЗ 2121 (нива) /този от линка/..? Но 200мм, са дадени като "ВАЖНО!", да не би да е някакво изключение ?
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            Малко пояснение..Към поста..Да се посмея малко. Първо клата не е от мен, та да я сменям( и дефакто аз Нива нямам, само я ползвам и е "нещо" като моя) и от отдавнаа вече не е лачена, откак и забих едно ремарке в дясната врата(там е лачена, защото изправях вратата), боята е тръгнала подщи навсякъде да се люпи, от страните е одрана и то бая, пък не знам може да е лачена, това ще кажат експертите.....
            Менте няма как да купя от сайта, защото мога да го върна още в е-конта.. Като видя, че няма сертификат, дето вика Роската, хоп връщам доставката и да се орпавят

Ми колеги, уж гледам да пише за ВАЗ 2121 нива, ето този пише, че е за ВАЗ 2В121 (нива) /този от линка/..? Но 200мм, са дадени като "ВАЖНО!", да не би да е някакво изключение ?
            В еконта можещ да го върнеш ако продавача е посочил изрично, че можеш да отвориш пратката преди да платиш, след като платиш и отвориш пратката ще ти е малко трудно да го върнеш просто ей така.
            Land Rover Discovery II 3,9 V8
            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
              В еконта можещ да го върнеш ако продавача е посочил изрично, че можеш да отвориш пратката преди да платиш, след като платиш и отвориш пратката ще ти е малко трудно да го върнеш просто ей така.
              Попринцип, повечето сайтове имат тази опция...Защото това е вид измама, ако я нямат, аз да дам парите, пък в тази кутия може да има вътре книга от Иван Вазов Само кутията да е от съединителя..
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Попринцип, повечето сайтове имат тази опция...Защото това е вид измама, ако я нямат, аз да дам парите, пък в тази кутия може да има вътре книга от Иван Вазов Само кутията да е от съединителя..
                Борко,не опетнявай паметта на един достоен български патриот!За другото-то си е друго

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                  Борко,не опетнявай паметта на един достоен български патриот!За другото-то си е друго
                  Росене, изобщо нямам това впредвид, просто това ми хрумна в дадения момент и просто го написах като пример...Не ми е бил изобщо замисъла такъв..!

И мойто "Бебче" пътува към мен и ще дойде чаак, на 19 Преди малко пуснах поръчката
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не знам ти от къде си купувал, но там от където съм купувал аз тази опция я няма.
                    Land Rover Discovery II 3,9 V8
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Ето го и моят избор...
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_2698.jpg
Прегледи:1
Размер:130.1 КБ
ID:5312224

Име:100_2699.jpg
Размер:79.8 КБ
ID:5312225

Име:100_2700.jpg
Размер:120.2 КБ
ID:5312226
                      Ето и точките..Добри ли са или не са, не знам

Име:100_2701.jpg
Размер:109.8 КБ
ID:5312227
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колега какви пари излезе ?

Коментар

Преди 20 години си купих съединител Лук за 140 ДМ тогава,който
                          монтирах на ВАЗ 21053 при мен до 180 000 км без проблем така
                          си и отиде при следващия/от тях поне 30000 км с лодка на колесар/

Коментар

Първоначално публикуван от yyonkov Преглед на мнение
                            Колега какви пари излезе ?
                            154 лв с ДДС.. И безплатна доставка
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от stamat699 Преглед на мнение
                              Преди 20 години си купих съединител Лук за 140 ДМ тогава,който
                              монтирах на ВАЗ 21053 при мен до 180 000 км без проблем така
                              си и отиде при следващия/от тях поне 30000 км с лодка на колесар/
                              Е те това вече НЕ ГО ВЯРВАМ.....180 000 км с един съединител.
                              Колега ..... нещо май куката с плувката искаш да захапем.....
                              Извинявай, че се усъмних ......

154 лв с ДДС.. И безплатна доставка
                              Борка, я кажи на колко "хилки" ти е нивата, та като дойде време за нов съединител ... да знаем колко е издържал ТОЗИ ?
                              Казвай !

Коментар

Извинения.... събрах двата поста....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X