Обява
Свий
Няма добавени обяви.
LJ-70 за леки разходки...и не само
Свий
X
-
От: LJ-70 за леки разходки...и не само
А какъв цвят си решил да го боядисаш?Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениеНещата вече се случват , скоро време ще мога да се похваля с нова визия
BJ73 + HDJ80 = HDJ73
Коментар
-
Тихо сега , изненада ще е
още малко търпение и ще го видите , дано новия цвят оправдае надеждите ми за тотална промяна във визията
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Хвърляш много труд. Това така закърпено ще изтрае година. Ако искаш да е по дълго прави непрекъснат шев без никакво застъпване на ламарините, после пясък отгоре, епоксиден грунг и чак след това кит и т.н."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
От ляво съм го правил преди почти две години и напръскано обилно с парафин отвътре не е мръднало . По скоро ще избие на местата където не сме пипали защото там си е оригиналните ламарини . Това не ме притеснява тъй като ще сложа оригиналния вид раздувки и докато се покаже над тях кафявата чума ще мине доста време
А грунд и сега слагаме след телена четка на флекс и вюртски преобразувател за ръжда .
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
-
А така! Жълто! Вярно визията ще е различна...
Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
И днес денят ми мина в бокса при проекта
в багажника останаха само страничните стъкла които утре надявам се ще фолирам наново с по квалитетно фолио
реших досадния проблем с оригиналните щипки на корите на вратите с ето тези универсални щипки които ползвах и в задната част на колата
тук една в по завършен вид на багажното
в краят на неделният работен ден
извадена да си почистя работното място
Утре продължавам с пълна сила ! Рапорт даден !2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
-
Чудесно става! Аз не мога да позволя такова нещастие на една машина предвидена за блъскане по къра и в дърветата и товарене и разтоварване с лопатата. Извратен си нещо...."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Митко не един път съм споменавал , че това ми еединственият автомобил . С него по къра с него и на сватба с него и всеки ден , затова искам да му възвърна заводския блясък . А блъскане по къра и в дървета и товарене с лопата ....тея неща са били в живота му при предния собственик сега вече офроуда е премерен и без излишни рискове товаренето ще го оставим за машините за товаренеПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЧудесно става! Аз не мога да позволя такова нещастие на една машина предвидена за блъскане по къра и в дърветата и товарене и разтоварване с лопатата. Извратен си нещо....
Идеята ми е по скоро експедиционна от колкото товароразтоварна дейност в гори и кърове
Инак благодаря наистина става супер колата !2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар