Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 за леки разходки...и не само

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: LJ-70 за леки разходки...и не само

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
    Забравих да се похваля , че съм си намерил и универsално бензиново Webasto в комплект с двете поми , в.филтър , ауспух , таимер и дистанционно и всичко необходими кабели релета и прочее за монтаж . Говорих и с дилъра на фирмата за България обещан ми е пълен съпорт при монтажа и мисля тези дни да добавя нова опциика в баба Яга
    То на тебе няма да ти трябва много,но на Батко с дизелака ще му е крайно необходима.Ако има още,искам и аз.

Коментар

Трябва или не ще я сложа и ще разбера като и се порадвам ще ти я дам на бартер за домашен климатик ама инверторен А батко , дано да не е разочарован от студа на зима в пластмасовото му бунгало
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
        Трябва или не ще я сложа и ще разбера като и се порадвам ще ти я дам на бартер за домашен климатик ама инверторен А батко , дано да не е разочарован от студа на зима в пластмасовото му бунгало
        За сега се ядва и нямам оплаквания. Като стане -20 ще видим как ще е. И аз искам ама имам някой други неща за купуване на дневен ред. Павка даже нашия със стъкломатите преди малко ми се обади че пристигнали уширителите за калниците и шнорхела. Казах му че утре ще мина да хвърля едно око и да му кажа да прави ли калъпи.

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
          За сега се ядва и нямам оплаквания. Като стане -20 ще видим как ще е.
          Какви -20, бе ? Та вие с тойотките ще спрете да палите и ние с по-добрите джипки ще идваме да ви теглим....Павка, сори, че ти оспамих темата, ама не се сдържах- напъва ме отвътре
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Простете на неверника все някога и той ще прогледне , засега поне съм сигурен вече е убеден ,че Паджерото не става за това което му се иска да го ползва А паленето на -20 ама въобще не ме плаши , защото първо баба Яга има бензин в резервоара а не котелно гориво и второ си имам вече и автономен отоплител на Вебасто , така че проблемите си остават във вашия двор другари кюмюрджии
            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Ако се зачетете в началото на темата ще намерите отговорите на дизеловите ми проблеми , най хубавото е , че се отървах от тях и вече бензин+газ е съвсем дръга работа повярвайте ми родих се първо мощността ....несрванима е при 2.4тд и 2.4 петрол комфорта и шума....изобщо няма място за сравнение а да не говорим за загряване на двигателя и после сила на парното...аз с лично с дизелите съм на вие до бои стигаме дори И за да не съм оф топик да представя и новата си придобивка
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0258.jpg
Прегледи:1
Размер:143.7 КБ
ID:5326629Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0239.jpg
Размер:128.3 КБ
ID:5326630Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0241.jpg
Размер:112.8 КБ
ID:5326631Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0242.jpg
Размер:138.4 КБ
ID:5326632Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0256.jpg
Размер:129.1 КБ
ID:5326633Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0257.jpg
Размер:124.8 КБ
ID:5326634
              Днес изпратих цялата окомплектовка в София при колегите от РеяМп да запалят отоплитела на стенд да ми организират схема на ел.инсталацията и да ми я върнат с комплект горивопроводи тетки и т.н. за монтажа и Въпреки ,че си работеше на голфа донор реших , че не е нужно да рискувам да монтирам преди обстоен преглед от специалисти в бранша , освен това патрона на фирмата ми е личен приятел и настоя лично да провери и окомплектова печката

Коментар

Да се похваля , Вебастото се завърна от РеяМп , където след обстоен преглед тест на стенд със съпътсваща диагностика се стигна до извода : ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ! Паметта на печката помни: дата на производство ,дата на първи старт ,брои паления ,брои пълни цикли , общо време на работа и ред други данни , което ме изуми Днес се завърна в оригинален кашон на Вебасто придружена с описание за монтажа , книжка owner manual и монтажен комплект (водни маркучи , горивопровод с филтър тетка и т.н. кабели за помпите с все букси и т.н.)
                ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИИ НА ЕКИПА НА РеяМп и в частност на патрона им ЛЮБО МЕЧКОВ !!! които впрочем отскоро има регистрация и тук и си търси читаво 7 местно Дискавъри 2 с тд5 мотор

Име:Снимка0262.jpg
Размер:69.9 КБ
ID:5326785Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0263.jpg
Размер:108.6 КБ
ID:5326786Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0264.jpg
Размер:85.3 КБ
ID:5326787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0265.jpg
Размер:125.2 КБ
ID:5326788 и една сектанстка снимка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0260.jpg
Прегледи:2
Размер:152.2 КБ
ID:5326784

Коментар

Изненадвам се, до преди 2г. те не приемаха печки за диагностика и ремонт, които не са купувани от тях. Наздраве за сектата!

Коментар

Яро моя случай е друг , просто господин Мечков не може да ми откаже И познавайки го от моторспорта не се изненадвам на големия професионализъм при него нещата винаги са изпипани в детайли Иначе относно сектата ... :от Тойота по юбаво неме и наздраве

Коментар

Разбирам и леееко завиждам.
                      Печката също е в моя списък, но задължително суха.

Коментар

При мен не беше в списъка ама се появи оферта на която нямаше как да не се хвана , и ето че ще преживея първата си зима с топла кола сутрин

Коментар

Ся да се разберем.
                          Раздел за Тойота е, ама за Дифендъра лошо няма да говорите, че ми е първа любов...

Закачките съм ги преместил тука:
                          Тойота, лаф да става...

В темата от линка можете да се ... на воля

Коментар

Днес монтирах по голямата част от автономния отоплител на Вебасто остана да се подвърже ел.часта му към вентилатора на отоплението в колата и да се монтира таимера и да се обучи дистанционното Все пак успях да запаля и да проведа първите тестове и съм силно впечатлен от резултата , за 5 минути постигна 30 градуса на входящия въздух в купето , и около 260 градуса на изгорелите газове на ауспуха ! Готеното е че в въобще не миришат изгорелите газове за което имах притеснение , на 10-тата минута в купето е топло и изпарителя на газовото е горещ а на 15-тата минута температурата е около 50 градуса на малкия кръг измерено във въздуховода на парното вътре и на изпарителя което също е важно за добрия сутрешен старт на газ
                            Утре като монтИрам останалите кабели , резонатора , ауспуха и да обуча дистанционното на печката ще приложа и снимки , рапорт даден

Коментар

Подкрепям с две ръце,днес го видях и ми демонстрираха на живо,нема такъв кеф.Това ще е следващата ми придобивка,когато джипа ми тръгне.

Коментар

Вече седмица ползвам печката активно и положителните резултатите са налице Значи освен топлите стартове и липсата на студ сутрин за мен се оказа , че и разхода на гориво се върна на летните норми които са средно с по 2-3л газ надолу Ето и няколко снимки след монтажа

Име:Снимка0280.jpg
Размер:83.6 КБ
ID:5330981Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0281.jpg
Размер:60.1 КБ
ID:5330982Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0282.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5330983Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0284.jpg
Размер:116.2 КБ
ID:5330984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0285.jpg
Размер:118.5 КБ
ID:5330985Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0288.jpg
Размер:97.0 КБ
ID:5330986
                                От скука по празниците се хванах да си сложа степенките за които благодаря още веднъж на Славянко

Име:Снимка0268.jpg
Размер:120.3 КБ
ID:5330987Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0274.jpg
Размер:144.5 КБ
ID:5330988
                                А също така промених и позицията на регистрационния номер тъй като възнамерявам да и сложа квадратен такъв отзад за да си монтирам стълба на малката врата по лесно и по прегледно ще изглежда поне според мен

Име:Снимка0291.jpg
Размер:147.6 КБ
ID:5330989Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0293.jpg
Размер:143.1 КБ
ID:5330990
                                И доде се занимавам с тея неща дядо Коледа мина през сервиза да се постопли и да ми остави армаган

Име:Снимка0294.jpg
Размер:140.9 КБ
ID:5330991Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0296.jpg
Размер:124.3 КБ
ID:5330992Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0297.jpg
Размер:91.5 КБ
ID:5330993
                                Рапорт даден , честита коледа и весело посрещане на новата година на всички и нека тя ви донесе само положителни емоции

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X