Обява
Свий
Няма добавени обяви.
LJ-70 за леки разходки...и не само
Свий
X
-
От: LJ-70 за леки разходки...и не само
Днес отделих няколко часа за развитието на проекта , реших да си довърша предната броня и започнах монтажа на лебедката . Вземах си и чугунен водач зa въжето , тъй като ролковия ме дразни с габаритите си , и последно почистих хромираната маска и пребоядисах черната и част ,че беше доста поразена от възрастта сиЗа жалост при монтажа на плочата преди няколко месеца мерих с друга лебедка и в стремежа си да е максимално прибрана съм прекалил и сега новата ми лебедка опира в маската и решетката , за жалост следва демонтиране на плочата и преправянето и , но пък в противен случаи трябва да режа и маската и декоративната решетка а не ми се нрави тази идея .
Рапорт даден ! Утре продължавам2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениена снимката не се вижда решетката да пречи
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеMaската е на болтове,можеш да си я свалиш за други времена,пък на снимката не се вижда решетката да пречи,но ти знаеш по-добре.Калъфа кефи!Хваща ли 32ка?Поздрави!А калъфа пишеше че е за 30" сега съм с 265/70/15 резервна и идва голям от долу се презастъпва около 4 см но това не ми е проблем
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
-
На булбара давам отличен! Браво.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Дойде ред да повдигнем малко старата госпожа , след монтажа на лебедка плоча и т.н. предните пружини съвсем омекнаха и се получи често и досадно удряне на противоударните тампони . И тъй като не съм фен на китайските псевдомаркови комплекти а и не ми се дават пари за нещо истинско от което реално нямам нужда , реших да изработя 50 мм подложки над предните пружини . По този начин джипа си възвръща заводската височина на предницата и се хоризонтира спрямо задницата която пък незнайно защо въобще не е уморена . Речено сторено , подложките са готови остана утре да боядисам пружините и да сглобя . благодаря на Джиджо за осигурените тръби и ламаринаДано да се получи това което целя , но утре ще разберем !
Рапорт даден !2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
-
Да споделя и резултата след монтажа на подложкитеЗначи самият аз бях малко скептично настроен към този вид промени и затова и толкова време не съм го направил . Днес се оказа , че съм грешал и то доста колата освен че си придоби равна визия си промени коренно возията , което доста приятно ме изненада . Явно доста често е опирала в противоударните тампони което е пораждало дискомфорт сега не мога да си я позная и единствената ми забележка която току шо открих е , че се налага незабавен реглаж на фаровете
Рапорт даден2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
-
Дъжда тези дни ми напомни ,че отдавна ме дразнят шумове скърцания и хлабини в стъклочистачната уредба .Днес намерих време да демонтирам предния капак и да извадя механизмите и както се досещах ситуацията беше трагична , след смяна на няколко пластмасови втулки почистване , смазване и регулиране чистачките работят като на чисто нов автомобил ! Снимки не съм правил защото времето напредна доста докато реша всички болежки
Рапорт даден !2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар