Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 за леки разходки...и не само

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: LJ-70 за леки разходки...и не само

Супер е станало! Виждаме и на последните снимки интересния кулер въздух-вода за който можем само да гадаем, за какво ще използваш.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Ами възнамерявам да и причиня това онова , естественно през новата година живот и здраве
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Опитах се да я окалям максимално ама безуспешно , имаше колеги които бяха доста по по
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0305.jpg
Прегледи:1
Размер:234.2 КБ
ID:5334416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00787.jpg
Размер:140.3 КБ
ID:5334417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:374609_2464165489103_1401220614_32013681_1788311707_n.jpg
Размер:102.2 КБ
ID:5334418
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Едни фланци ще ти решат проблема с калянето
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не смея и да си го помисля дори

Коментар

От доста време си бях наумил да сменя всички накладки , спирачна течност , тоест да ревизирам цялата спирачна система и тези дни стигнах до там леко по принуда Джипа започна да задържа и да не се движи с лекота , впоследствие замръзна ръчната и в опит да потегля се чуха страшни звуци в задното ляво колело Последва закупуване на комплект предни и задни накладки и нова спирачна течност . С предните нямаше почти никакви проблеми ако изключим липсата на оригиналните крепежи за накладките в предния десен апарат но с посещение на фирма специализирана в спирачни системи и леки импровизации доведох нещата до заводски вид Днес реших да сменя накладките и поправя всичко счупено и клеясало отзад , но за съжаление цял след обяд се занимавах с задното ляво колело . Наистина нещата бяха много зле , ковани накладки които се бяха натрошили , задиране на нитовете в барабана , поражения по спирачния цилиндър от удари с чук клеясали механизми за ръчната спирачка и огромно количество смрад и ръжда След поправката и затварянето на барабана се оказа че и кантара на жилата за ръчна беше тотално блокирал и той беше доведен до състояние КАТО НОВ Утре , живот и здраве , ще отворя и дясното колело и да се надяваме , че ще завърша операцията по подмяна на проблемите в спирачната система ! Рапорт даден

Име:Снимка0310.jpg
Размер:139.9 КБ
ID:5337836Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0309.jpg
Размер:99.5 КБ
ID:5337837Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0311.jpg
Размер:95.1 КБ
ID:5337838Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0312.jpg
Размер:113.1 КБ
ID:5337839Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0313.jpg
Размер:80.9 КБ
ID:5337840Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0317.jpg
Размер:128.3 КБ
ID:5337841Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0318.jpg
Размер:126.4 КБ
ID:5337842Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0319.jpg
Размер:121.0 КБ
ID:5337843
              Последно редактирано от 75 turbodelta; 18-01-12, 21:06. Причина: Добавяне на снимки

Коментар

Днес по план успях да рециклирам и спирачката на задно дясно колело , и да сменя калта в спирачната система с нова течност Ефекта е поразителен колата спира невероятно и вече си има и ръчна спирачка както би трябвало да бъде Успях да си намеря и оригинални хъбове Аисин на скромната цена от 100 лева , така , че и утре ще си имам занимавка да сменя оригиналните капачки с оригинални хъбове
                Рапорт даден

Коментар

И мен ме чака това със спирачките. Че и аз нямам ръчна. Според предишният собственик ги е правил, ама резултата е нулев.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Положението беше отчайващо при мен , така , че въоръжи се с търпение ще ти е нужно . Аз общо взето отделих по няколко часа на колело за да приведа нещата в заводски вид , преди месец пък спирачната помпа мина и тя през рециклиране сега вече ефекта наистина е УАУ Извода е , че за да си купиш стар автомобил ползван в България и ремонтиран от нашенския технически гений е нужно голямо търпение , упорство , време и средства за да възвърнеш приличния вид

Коментар

И аз правих задните преди време-отлепи ми се феродото от челюстите . Не знам на колко години са били и дали са оригиналните. Наложи се и смяна на късото жило което е в барабана ( $20 струваше по спомен).
                      Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                      Lexus LS430

Коментар

Хъбовете пристигнаха , минаха през лечение на външния вид и цялостна профилактика остава утре да бъдат монтирани Рапорт даден

Име:Снимка0320.jpg
Размер:76.8 КБ
ID:5338127Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0321.jpg
Размер:67.0 КБ
ID:5338128Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0322.jpg
Размер:92.4 КБ
ID:5338129Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0323.jpg
Прегледи:2
Размер:81.6 КБ
ID:5338130

Коментар

Вчера успях и да монтирам благинките , ироничното е , че за сега са заключени предвид падналия сняг

Име:Снимка0324.jpg
Размер:104.1 КБ
ID:5338355Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0325.jpg
Размер:123.7 КБ
ID:5338356

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                            От доста време си бях наумил да сменя всички накладки , спирачна течност , тоест да ревизирам цялата спирачна система...
                            Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                            Днес по план успях да рециклирам и спирачката на задно дясно колело , и да сменя калта в спирачната система с нова течност Ефекта е поразителен...
                            Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            И мен ме чака това със спирачките. Че и аз нямам ръчна. Според предишният собственик ги е правил, ама резултата е нулев.
                            Предлагам когато подготвите достатъчно материал (може и видео) да го отделим в отделна тема, ще бъде полезно да се види всеки как е решил проблемите. Спирачките не са силата на тези автомобили.

Коментар

То проблем за видеото няма, само оператор да има. Тоя занаят малко го умеят както трябва, а много го практикуват.

Коментар

Пошегувах се за видеото. Но наистина на тема спирачки ще е добре да си направим една тема с кое и как.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X